R- förstaadvent

Hej, nu är jag hemma hos mina kusiner på en liten släktmiddag, farmor och hennes man har kommit hem och så är det ju första advent. Så nu har vi presic ätit en god middag och fikat lite, dom vuxna sitter kvar vidbordet och jag ellen,teo och maximilian är i ellens rum. Vi ska nog åka hem snart, jag tror att pontus kommer hem till oss ikväll, men jag vet inte, får se vad klockan blir. Men nu ska jag vara social men m in kära släkt.
pussar och kramar / ni vet vem ...

R- we are the stars

igår va ju vi på sjärnor på is, de va en mysig kväll och vi hade riktigt bra platser, man såg oss nästan hela tiden vi satt precis där dom åkte in, och så hörde man oss skrika mest också. När vi kom dit så fick vi godis, sittunderlag och sb12 munvårdsmedel och så fick vi gå in i ett slagt tält och ta mat, de va ganska gott förutom laxen som smakade skit!
Vi fick säga hej till domflästa efteråt och lisa skrek emo jävel till Marcus.
Men nu ka jag snart åka till mina kusiner och äte middag. Jag hör av mig lite senare ikväll när vi kommer hem.
love , rebecca

                                       isa när vi äter

                                             lisa och isa

                        jag (ser förjävlig ut) carina berg, lisa och isa

                                         samma igen

                                    där är vårat tält där vi åt

                                          våra bra platser! (hämsk bid)

                                              muuuuuuuums :P

jessica- sviken

Hej,
jag ville ba berätta att jag känner mig jävligt sviken av en fitta just nu,han ahr svikit mig like 1000 gånger.
Idag så vaknade jag och satte mig vid datorn,imorgon är det första advent ,jag e så glad för jag fyller år om 1 vecka ungefär.Jag hoppas jag får dkny,s parfym och hårfärg och spatid och pengar kläder osv,jag vill ha lipplumpers också.
Snart ska ja träffa en.
Ikväll kommer pappas moster till oss och hon ska vara här tills på tisdag.
Hejsvejs så länge

R- ska gå lägga mig nu

hej, kl är ganska mycket, hihi. vi har precis kollat på en skräckis och isa och jag såmna lite och lisa är liv rädd, nu har vi ialafall stängt av och gjort oss iårdning, men jag är riktigft trött så jag skriver mer om när vi va på sjärnor på is när jag kommer hem.
puss och hej leverpastej

Rebecca- VIP för en dag!

Hej på er. Nu har jag och lisa precis ätit frukost, magnus gjorde fattigariddare till oss, de va jätte gått. Vi har inte hunnit med så mycket idag, och de kommer vi nog inte göra heller, så jag vet inte riktigt va vi ska göra utan nu ska jag duscha och göra mig iårdning och ikväll har vi fått vip platser till sjärnor på is.! så vi kommer få mat och sånt där, man är tvungen att vara lite finklädd och ha nått varmt på sig. haha. så ikväll blir vi vip för en dag!
lay all youre love on me

Jessica-ett måste

Här är några MÅSTEN i min väska.

*skolbäcker
*mobil
*headset
*läppgrej
*kondomer
*pengar
*Penna
*borste
*tamponger
*toffs
*tandborste

Och där har du Jessicas handväska packad och klar!

Jessica-flumm

Hej
nu är jag och Åsda väldigt trötta haha.
Åsa gick in på skolwebben och skulle se vilka som hade skrivit där hemma och så gick jag ut för att hemta en mobil men Åsa visste inte det så hon satt och pratade med mig och skrattade haha så jag typ hörde hennne från vardagsrummet jag bah eh okej? sän börajde vi as garva.hah.
Jag har mens verks också men det fins båda posetiva delar med att jag fick mens.
Hejdå var bara tvungen att skriva hur rolig Åsa var

Jessica-godnatt

HEJHEJ
ikväll så var jag på bio och såg ''sex drive'' med Åsa och MIkael det var kul.Hon råkde ge oss 80 kronor tebax så vi fin en biljet gratis haha då blit lilla jessica rik.
Efter filmen gick vi till kungsan och åkte lite skridkor med skor och sän mulade jag Mikael då fick han damp och la massa snö inanför min tröja och Åsa bytte lag lite då och då.
Sedan blev jag skoj sur på micke men då var han typ su rpå mig och så shafsade vi lite men sedan blev det bättre.
Han kallar mig dum blondin hela tiden då borde jag få kalla honom player och blatte.
Elafall nu så äter jag godis och Åsa shatar om att hon är hungrig så vi kanske hittar nått att äta,Puss på er

rebecca svensk <3 lisa csatho

tjohejsan, mitt namn är lisa och jag tänkte bara förklara mina ord till rebecca lite.. alla som inte känner henne så säger jag ; fy skäms på er. hur klarar ni er? jag fattar inte mig på det!. för rebecca är en helt stört snäll rolig gullig känslosam knäpp och galen person som man alltid får kul med, man behöver inte vara ute med allt och alla för att ha kul med henne, man kan bara vara hemma och ta det lugnt och ''baka lussebullar'' för det är det som vänner är till för, inte bara dra ut och dricka för att ha kul, vissa verkar tro att det inte går men vi är beviset!  yes det är vi. menmen .. jag är glad att jag har henne BARA jag, så backa undan för INGEN jag menar INGEN rör henne för då.. jag vet inte men då jävlar säger jag bara!. men nu ska jag sätta mig och krama min  underbara vän rebecca i soffan  och bara mysa och prata! så puss på er alla snälla, / Lisa csatho (www.promised.bloggs.se)

R-

hejsan, nu har jag och lite nästan precis kommit hem, vi har varit hemma hos pontus med lite kompiasr och tagit det lugnt. Hände lite saker men allt är lugnt nu, jag kännde mig lite sjuk men jag hade bara 35,5. Vi ska göra nått och äta nu, somvanligt, vi är ju små fetto barn! hihi.
sov gott, puss / R

R- svimfärdig ,

Hej nu är jag hemma hos lisa och sitter i soffan och kollar på disney channel medans hon byter om, hennes föräldrar ska på idol snart och vi ska hem till pontus. Idag har jag varit så nära på att ssvimma hela dan och just nu känner jag knappt av mig sj'lv, jag har inte ätit på hela dan.  Efetr skolan idag så åkte jag,pontus,john,max och simon till ett fik och fikade lite. De va mysigt men det tyckte väl bara jag. Jag bjös simon på en jävla paj för 48 kr och john på en sockerkaka, men dom får bjuda mig nån gång. Nu ska vi nog börja laga lite mat och sen sticker vi. Kanske skriver mer ikväll.
Ha en underbar kväll, pussar och kramar / ni vet vem

Jessica-bio

Shubree.
Idag så har jag varit i skolan och inte gjort nått speciellt.
Jag har inte kunnat blogga för jag har inte fått ha datan för pappa har gjort virussökningar och raderat filer osv.
Nu sitter jag och äter tortelini med nån sås som jag gjorde jag e värsta koken.haha.
Åsa är här också och ikväll ska vi gpå på bio,vi vet inte riktigt vad vi ska se men vi ska leta,tror det kommer bli sent men får se.
Puss

R- pratar med pontus i telefon

hejhej! just nu ligger jag i min säng och pratar med pontus i telefon och det är han som skriver och jag säger, för jag har ingen dator för tillfället. Åsa och jessica har precis varit här och vi har pluggat matte, jätte kul va! men nu är vi klara och dom har gott hem. och min mamma tjatar om att jag ska lägga på
Sov så gott och drömm sött om pontus / R

R- önskelista

REBECCAS LISTA"!

1.


2.

3.

4.


5.

och så mycket mer såklart, de här är bara lite, va tycker ni?



rebecca- funny day

hihi, jag tänkte bara lägga ut lite fler bilder från vårat lussebulls bak och mjäl krig :)
                                         haha så jävla kul !

                                             konsentrerade

                                                     visst är i söta

R- drop in

hejsan svejsan! jag måste snart dra och plugga, men skulle bara skria ett litet inlägg. Igad har varit en vanlig dag i skolan, tråkig såklart. Efetr skolan stannade vi kvar ett tag men pontus,max,åsa,jessica och acke. Sen gick vi till maximilians drop in och åt lite och såg på en underhållande show, taha. den va kass. Nu har jessica precis gått och jag och åsa ligger i mamma och pappas säng och verkligen längtar efter att sätta oss och plugga, sajk.
skriver mer ikväll, om jag får ha datorn. ha de så bra sålänge.
jag vet att ni älskar mig*

jessica-hos rebecca

HejHej alla bloggmänniskor.
nu så är ja hemma hos Rebecca med Åsa,vi ahr nyss varit på maximilians fritis och sät barnen uppträda.
Nu sitter jag i Beccas föräldrars säng och bloggar lite,Rebecc och Åsa är i köket och ska fixa nån överaskning det ör typ nån mat grej dom gör.
Det är jätte myssigt att sitta själv.
Snart måste jag gå hem och laga mat till familjen och plugga.
Micke ringde mig nyss men jag han inte svara.
Nu måste jag gå,ska ge Åsa en födelsedags present,PussPuss

R- godmorgon

hej, nu har jag precis duschat och tvättat håret, och jag ska ringa och vecka pontus, men jan svarar och säger ingnet.
Vi börjag kl 10 idag, så jag har lite brottom om jag ska hinna med allt, ska börja sminka mig nu och sen ska jag väl äta om jag hinner och klä på mig. De är ingen hemma just nu och det är jävligt skänt att slippa alla och få sköta mitt eget.
Men vi har bestämt en ny regel i  veckor och om de blit bra så, så ska vi ha de hela tiden, jag hatar alla regler som vi har här hema men nu har jag fått 2 veckors frihet, de betyder att dom inte får ringa mig (bara nödsitvation) do får inte tjata eller klaga på mig, och jag får bestämma själv när jag ska gå ut, om jag är lar med det jag ska va klar med.
Men nu ska jag försöka ringa pontus igen.
ha en bra dag alla vackra människor! / R

R- voldgästa lisa!

hej, nu har jag precis kommit hem hem till lisa, jag voldgästade henne! haha. lisa håller på att ränsa ut sin gaderob! hon har minst 100 sov tröjor, jag fick inte riktigt gå hit, men jag sa att jag skulle lämna lite saker och hämta lite.
Men nu ska vi ha lite mys, och så.
god kväll alla barn! puss / ni vet vem

R- lussebullar!

hej igen , somsagt bakade jag och lisa lussebullar i helgen och de gjorde vi på hemkunskapen imorse också,
här kommer lite blder!

                                        baby rumpa! :D

                                            moa bakar

                                                 min och alices deg, haha

                                                     bak expert

                              hihi, jag är lite busig och smyg fottar

                                    mina och lisas lussebullar, mums

                  ingnen lussebule utan min lillebror! love u

                                lisafisa

                                 såhär vit och fin va ja

                                                 oooooooooooooh

                                                        lalala!! :)

                              finast ever!

rebecca- good luck bitch

Hej hallihoppa! nu sitter jg och pluggar ite i köket medans mamma lagr mat, mn hon gnäller mest över att jag har för hög musik, vi har fucking matte prov på vå kapittel på fredag, jag säger bara lycka till till mig!
Jag vet inte vad jag ska öva på ju, jäg kollar ner i boken ett tag  och säger att jag är klar, de funkar alltid, men sen går de ju som de går på proven. Idag har det sovanligt varit snöbollskrig på skolan, och idag va jag me, fast lite på sidan men jag lyckader mula jess och nästan åsa, dom två hade bildat pakt mot mig, men jag og dom lätt ändå.
Efter skolan så skulle jag och pontus gå och fika och så mötte vi michaela och lill adam påvägen så dom följe me oss, och sen kom viktor också. Där satt vi ganska länge faktiskt och bara pratade och hade det mysigt.
Nu ska jag äta lite med familjen,
äta bör man annars dör man / R

jessica-räddare tisdag

Hejhej.
Idag så vare ganska chill dag,jag kastade snöbollar på Åsa och Rebecca det var kul.
Efter skolan så gick ajg med tidningar men det var faktiskt roligt denna gången för Åsa var med och vi pratade med olika dialekter haha det var jätte kul.
Så Jag ger priset till Åsa denna vecka för hon räddade min piss dag.
Nu är jag hemma hos mikael och sitter vid datan.Enligt micke e jag han slillatjockis.haha.
Imorgon ska vi göra lussebullar på hemkunskapen,fett myssigt.
Jag hatar världen just nu men älskar den ändå.
Aja ska dra nu pusspuss

R- hemma hos åsagåsa

hej hopp, nu är jag hemma hos systra min, och vi har precis ätit och pluggat lite, så nu ska ja fortsätta med det och läsa igenom lite i kemin. Jag ska sova här ikväll så jag kommer nog inte skriva så mycket mer ikväll.
pussar och kramar

R- inga paterier

hej hopp gummi snopp, hihi. jag har bara 4% kvar på datorn så den kommer lägga av snart -.-
så jag tänkte bara säga godnatt, och sov gott .
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss på rumpan

rebecca- shopping!

hej hopp!, idag har vi ju haft studie dag så skönt! Igentligen skulle jag ju träffa lite kompisar men jag orkade inte rikigt så jag mamma och mximilian åkte till kista galleria och köpte lite saker, maximilian köpte en overål och ett par vantar och jag köte en jacka från 2 tröjor och en mössa. Jag är ganska nöjd faktiskt, förutom att jackan va lite för lång hade ingen söm i midjan och hade lite grön/brun färg, jag skulle vilja ha den lite mörkare. Men om jag inte hade köpt den så hade jag behövt ha min jacka från förra året som är den fulaste jag sett, och så fick jessica låta min canade goose iår, den va kort så jag ville inte ha den längre. Vi kom hem halv 8 idag så nu har vi precis ätit och så spelade vi ett litet spel som mille hade.
Här kommer lite bilder på de jag köpte, hittade inte på allt.

ganska speciell, men jag tyckte den va gullig :)                          

den ser ganska rolig ut där, men den är ganska fin.

Jessica-dag

Hej,
Idag så var ajg och Åsa i Louises skola Vitra.
Först när vi kom dit så var det lite segt men sedan blev det roligare.
När vi stog i ett rum där man kan hänga av sig jackor så kom det nån liten unge som sa åt mig att dra där ifrån han gick typ i 5an,jag bara stog där och typ sa ingenting men då slog Louise honom osv,det var bra.
På deras rast gick jag emilia,Louise och Åsa ut.
Då tog louise av sig jackan och sa åt mig att lägga ifrån mig min väska jag ba okej.
Sedan började hon typ krama mig och putta ner mig på marken,jag blev helt snöig så jag började kasta snö på henne men jag är inte så bra på att pricka.haha,
Sän började jag hoppa på henne och hon på mig osv så vi blev helt snöiga.
Sedan satt vi i nån koridor och tog lite bilder,pratade osv.
Efter så åkte Jag Louise och Åsa till donken och köpte middag sän gick vi hem till Louise och åt medans vi såg på Hankock.
Louise somnade under filmen.hah.
När filmen var slut såg vi lite på ''my super sweet 16'' sän följde hon mig till bussen medans Åsa gick hem.Nu ska jag nog plugga matte,har inte gjort ett skit och har prov på onsdag,hejdå.
Puuss


R- älskar vintern!

godmorgon, jag har varit vaken ett tag men nu har jag ätit lite frkost och ster i köket och tråkar. Det snöar ju som fan ute nu, jippi! jag tycker det är så myigt nu börjar de ju äntligen näsma sig jul, den mysigaste dagen på hela året tycker jag!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske ska träffa pontus,viktor,lisa och gurra, alla dom sov hos pontus igår, men mina föräldrar är som dom är så jag var tvungen att sova hemma, och de första vi gjorde igår va självklart att börja bråka, det hjälper inte att komma in med ett lee'nde på lepparna.
Men nu ska jag börja gra mig lite iårdning och bara ta de lugnt.
Jag vet att ni älkar mig *

Jessica-godermorgon

Tjohej.
Jippie vi har ingen skola idag.Jag var tvungen att gå upp med min lillebror så jag fick gå upp klockan 7 fyfan vilket helvete jag har.
Efter jag lämnat Marcus så ska jag ringa och väcka Rebecca för jag ska ge henne hennes väst och sno en av hennes jackor hoppas jag för jag tänker inte ha min blåa.
Åsa kommer till mig klockan kvart över 9 ungefär så ska vi åka.
Ha en trevlig dag pusspuss

jessica-louise,åsa

Hej
idag så hade Åsa sovit hos mig men hon gick kl 1 på morgonen för hon skulle på nån smink grej.
Då träffade jag Louise och vi gick och hyrde film,på vägen träffade vi Mikael och Oscar.
Vi hyrde them tror jag den hette den var ganska bra.
Louise skulle gå hem sedan så hon följde med mig till donken för att köpa mat sän följde jag henne till bussen så åkte hon.
Imorgon ska jag och Åsa till hennes skola,får se hur det går,aja Puss


rebecca- skriva en låt.

hej alla glada människor, hihi vi har bara suttyit inne hala dan nu, men vi ska försöka komma ut och ta lite luft, men just nu ska vi bara chilla och försöka skriva en låt.  Skriver mer ikväll.
BIG KISSES

jessica-Grattis åsa

hej
ikväll så firade vi Åsa,rebecca och Lisa kom över ett tag och åt middag och godis med oss sedan gick dom hem så då gick jag och Åsa till fridhemsplan och så ringde ja micke och vi skulle typ träffa han & osckar sedan skulle ja och åsa gå till kronis och så såg ja ett läskigt fortis gäng jag ba spring sän så såg jag att micke var en av dom.haha.
Sedan  träffade vi dom ett ag sän ringde jag louise så jag ska nog till hennes skola på måndag.
Jag och Åsa satt på donken sedan gick vi hem till henne och åt tårta och hämtade godis sedan gick vi till mig så sover åsa hos mig.
Puss hejdå


R- härlig dag

Hej , nu har vi badat en skönt bubbelbad, fan va skönt, vi har bara tagit de lugnt vi gjorde en drink och bara satt och prata ut om livet. När lisa gick upp hälde hon en drink över mig, de såg ut som att jag blödde och sen så sa hon åt mig att stanna kvar där och så gick hon och blandade senap,filmjölk,mjölk och felaost tror jag att de var, haha. de luktade som spya, fy fan, de luktar fortfarande. Och så ville jag bara säga en sak, varför ska alla klaga på när man har kul? snälla sluta bara klaga , vi drev ju med bilderna .
love / rebecca

Jessica-outfit


skor-dinsko
tights-h&m
väska-h&m
tjocktröja-h&m
väst-mamma köpte förra året nån stans.

jessica-min dag

HejHej,
igår så var jag hemma hos åsa.
På kvällen så orkade inte jag gå hem så jag sov hos henne istället.
Vi tog massor med bilder,det var jätte kul.
Kvällen förstördes lite men de tar jag inte upp..
Jag hade det jätte kul elafall och Åsa med.
På kvällen gick vi ut och gick till vivo och köpte 4 munkar och 2 julmust.
Åsa sa nått som jag inte höll med om så jag tog påsen med munkar och slog henne lite lätt i ansiktet men jag träffade typ ögonen haha jag börja as garva men åsa började nästan gråta men hon förlät mig haha hon tyckte faktiskt det var lite kul.
I kassan när vi skulle betala så skrattade vi bara och jag kände alla blickar men inte Åsa ja tyckte alla kollade konstig tpå oss haha men en kille i kassan typ log det var snällt.
Ikväll så ska jag becca och Åsa vara hos Åsa och fira henne lite ,Becca svarar inte på mobiel men rebecca om du ser detta så ring oss.
Nu ska vi äta lunch jag vill äta macka med leverpastej och saltgurka men det vill inte Åsa haha.
Här är lite bilder från igår .PUSS VÄRLDEN

R- godmorgon :)

godmorgon alla sömntutor, nu har jag och lisa precis ätit frukost, och så sitter vi och kollar på disney channel. hihi.
Som sagt va vi bara hemma igår och gick och la oss kl 2 tror jag, pinsamt men vi såg faktidkt klart hela filmen, fast jag somnade lite då och då. Idag ligger snön på marken för första gången iår, jag som trodde att de inte skulle komma nån snö iår, nu ska jag bara få lisa att börja gilla snö, ich jag ska lyckas eftersom att jag älskar det! Vi ska väll försöka träffa några ida, kanske åka skridskor eller nått, efter vi åkte skridskor förra helgen så börjar alla åka nu . Nu ska jag dusha och göra mig iårdning .
Have a nice day / rebecca svensk

Rebecca- BLONDE and BLONDER

Haha de här är så skrattretande, vi gick ner och hyrde en film köpte godis och sågframimot att setta på filmen och bara mysa, men va fan , filmen vi hyrde stog på toplistan och den ser hand filmad ut, Dom är helt blåsta, men de är bara patetiskt. hihi. de är inte precis nått jag rekomenderar om man inte ät ute efter nått riktigt dåligt.
lay all your love on me

R- min hora

shabalaba! idag har varit en heldag med lisa och den har varit underbart rolig. Vi har skämmt ut oss för oss själva, med ett annat ord, vi såg förjävliga ut. Josse var här ett tag men hon var tvungen att gå vid 10 ¨ått för att henner kusiner skulle komma. Nu har vi precis sminkat av oss gjort oss iårdning och ska sätta på en film.
rebecca och lisa är bäst, kan va bra att komma ihåg.






jessica-godkväll

Hej
Idag så har jag varit hemma hos Åsa.
Vi har ätit kakor filmat lite chillat på hennes rum osv.
Vi åt tortelini och taisoppa till middag med ost det var gott.
Vi ska ut ikväll och hitta på nått vad vet vi inte än.
Idag så såg vi en film om miljön och ajg tycker ALLA borde tänka mer på miljön,den åvärkar faktiskt vårt liv så alla ''coola'' ägna er årt miljön det ska bli dne nya trenden så alla bli miljövänner.Om era föräldrar har bil så säg åt dom att köpa miljövänlig eller sluta åka bil helt enkelt.
Jag är lite konstig jag ska berätta en rolig grej om mig,
Jag träffade en kille en gång och det var typ första gången vi träffades ensama och då frågade jag om han var miljövän haha jävla sjuk jag är i huvudet asså.
Puss hejdå här kommer lite bilder från dagen;)



rebecca- FREDAG!

goddag fina människor, har presic kommit hem och äntligen är de fredag! pontus och lisa är här och somvanligt är vi hungriga och ska äta lite. Pontus ska åkte till landet snart och jag och lisa ska försöka hit nån att sova hos annars tror jag att vi sover hos lisa. Ikväll ska vi ut eller vi ska hem till nån tor jag, ska bara hitta nån at vara hos, annars får vi väl sitta hemma med en film och massa godis. Men nu ska vi äta lite , skriver mer sen.
puss på rumpan, hihi

rebecca- kemi

hej hopp, jag skrev visst lite till nu. men jag tänkte bara lägga upp lite fina bilder på mig och mina 2 bästavänner john och pontus när vi labbar.

R- pluggar

heej, nu siter jag i soffan och ska plugga lite so, vi ska va klara me ett so arbete om danmart imorn tror jag, jag vet bara inte var jag ska hitta allt om de, och så måste jag veta vad dom andra har skrivit. Jag sitter och kollar på fantastic 4, har lite svårt att konsentrera mig. Tiden går så fort, och sen helt plötsligt är de dags för prov eller nån redovisling. Haha.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva, kommer nog inte skriva mer ikväll så ni får sova så gott och ha en fortsatt bra kväll.
med all min kärlek, rebecca svensk

jessica-bokmal

Hejhej
Nu har jag läst ut boken som vi fick i skolan(jag är sjuk jag vet).
Jag går faktist runt och är rädd nu (boken heter ''förföljaren'')men jag har hunden som jag fick av mikael och då känner jag mig trygg.
Jag började nästan gråta boken var så otroligt hemsk och sorjlig,böcker är som filmer tycker jag.
Fast böcker blir man nästan mer besat av eller asså filmer typ tänker man på (om de e skräckfilm) inan man ska sova 1 kväll sän glömmer man men böcker typ tänker man på jätte länge.
aja nu ska jag kanske ringa mikael,jag fick värkligen en känsla nu att jag älskar honom.
puss hejdå

R- ingen söndasångest

Imorngon kommer äntligen den efterlängtade fredagen! så nu ska jag och lisa ha en riktigt underbar helg, vi började redan planera den i tisdags tor jag, nu när de är helg som det bara är två dagar i veckan så mpste man ju passa på att ha kul. Jag tycker synd om dom som måste stanna hemma eller åka till landet, de brukar vi alltid göra men nu har det varit så mycket på helgerna så va har stannat hemma. Och på måndag har vi studiedag så äntligen slipper man söndagtångest! På fredag ska jag ut nån stas och jag sover säkert hos lisa och på lördag ska jag hem till åsa ,hennes lilla tjej middag blev ju instäld i fredas för att hon blev sjuk så nu ska vi till henne på lördag och axel kanske ska komma dit, och på söndag ska jag ut igen, och sen sova hos viktor med lisa och pontus också.
jag vet att ni älskar mig ´

rebecca- ska få uggs

Hej , nu sitter jag och lisa i soffan och kollar på top modell, de är final fast repris. Idag har de faktiskt varit en riktig seg dag i skolan, så jag och lisa gick hem direkt efter och gjorde en toast och åt bullar, mums. Jag köpte ju ett par fejk uggs på skopunkten och han ha dom i en månad den gick de hål i hälen och luddet blev jätte konstigt och domläckte igenom, så mamma gick och lämna tillbaks dom och bästelde ett par äkta, så troligtvis kommer dom komma om 6 till 10 dagar, men lisas blev ju jätte försenade så vi får se hur de blir med mina. Vi köpte ett pap mörkbruna, dom såg mysigast ut.
Nu är det dags för mig att sluta skriva och socialisera mig lite .
love , rebecca

jessica- cry

Hej,
Jag tänkte bara säga att jag älskar killar som gråter,jag tycker det är så otroligt gulligt.
Då förstår man att dom också kan bli sårade och älska.
t ex vi såg på ''fjorton suger'' på engelskan och livskunskapen och på slutet så gråter huvudrollens storebror och så sitter dom och håller om varandra jag tycker det är så ubergulligt och när killar gråter för en själv också för då fattar man att dom älskar än.
Sorg är fint faktiskt det är så många känslor inblandade.
Sorg är nästan finare än lycka men lycka är förstås härligare att känna.
Eller sorlig lycka är fint exempel i ghost wisper när vissa har dött och dom lixom säger farväl då är det så otroligt sorligt så jag gråter i varje avsnitt(när de gick altså) fast det är ändåp lyckligt för då har dom döda fått säga farväl lixom oxh jag älskar dig osv och sedan redo att gå vidare så det blir ju bra ändå.
Aja nu ska jag sluta med mitt ''deep talk'' HEJDÅ kärlek till er alla

jessica-detta e jag igen

Hej
min pappa kom hem och typ var sur på mig för jag var hemma han ba jasså så du är inte så sjuk så du kan sitta framför datan.Jävla gubbe jag blir så otroligt sur.
Aja PUSS HEJDÅ saknar mikael

jessica- ..

Hej nu sitter jag och har försökt ringa micke men han svarar inte så ja ringde Calle.
Vi pratar om alla hans kompisar haha och så berättade han vad han hade drömt.Han sa att jag var äcklig så jag la på då ringde ahn upp och sa att han dreev.haha sjuk humor enligt mig.
Nu så ringde det så han ska ringa ypp snart,han är hemma från skolan idag som jag.
Han säger att han ska bli bäst på fotboll när han blev stor men jag vet att Filip Jonsson kommer bli det!.
PussPuss

jessica-

Hej
Idag så försov jag mig jag vaknade halv 10 och då beukar jag gå till skolan på torsdagar för vi börjar 10.
Jag kände mig lite ''sjuk'' så jag stannade hemma.Idag är det värkligen en dag man vill stanna hemma,jag har inget att leva för längre eller asså det är inget som händer.Jag behöver mer grejer som ska hända men på lördag ska Åsa ha en grej så det är bra.
Aja alla får ha en bra skoldag haha jag ska chilla hela dan typ titta på film osv PUSS PÅ PANNAN

rebecca- mamma dampar, men måste bara skriva en liten sak

Hej igen , mamma börjad dampa måste gå och lägga mig tycker hon, men idag hade vi praktiskt prov på hemkunskapen och jag fick MVG! haha jag är så jävla stolt, de är mitt första MVG, och så de där fysik prover som jag trodde skulle gå åt skogen fick jag G på igad! jag tycker att jag är värd den liten aplåd. uppsi nu måste jag gå och göra mig iårdning,  
God natt, sov gott, dröm sött eller dröm ingenting.

rebecca- ska sova snart

Tjoho! nu har jag precis jobbat lite matte, pratat lite i telef och tråkat. Vi har matte prov om en vecka på två kapittel, jag är inte klar me nått av dom, ligger rktigt mycket efter faktiskt. Jag skulle vilja ut nu, är så trött på att sitta inne men igår fck jag tydligen lite nya regeler, jag får bara va ute tre kvällar i veckan inklusive helg och får inte prata i felef enter 10, så passa på att ringa nu.
Pontus och lisa stog uten för mitt fömster nyss så jag gick ner i trapphuset och bara sa hej en snabbis och så gjorde vi en jätte fin film, bara de att pontus fick lite ont, men jag ock lisa hade de kul. Nu ska jag duscha och tvätta håret och sen ska jag gå och lägga mig, dom vill igentligen att jag ska gå och lägga mig klockan 10 men så har det nog aldrig blivit, isånafall ligger jag ändå vaken till 12.
Idag hade vi hemkunskap på morgonen, vi gjorde soppa och bakade bröd, de va helt okej,  men de gick och äta iallafall. Lisa va sjuk idag igen, de är så tråkigt utan henne, men vi hade ju kör på eftermiddan så vi fick sluta en timme senare, åsa och jessica satt och väntade på mig i skolan, de tycker jag va lite gulligt, så vi gick till vivo och köpte en film och lite choklad och gick hem till åsa och såg den, jag och jessica verkligen fetto åt, jess har säkert redan skrivit de men fan jag har aldrig ätit så mycket på så kort tid. När vi gick hem så såg vi att de snöade igen och blev helt över lyckliga , hihi jag älskar vintern!
här kommer lite bilder från idag och igår.

jessipessi bajskorv!

                                     jess & bec mot världen

                              jag dyrkar världen och mig själv

                                         Amelia och Emilia

                                       josse <3 rebecca

                          subani på kören, josse ta så fina bilden

jessica- ont

HejHej
Jag ahr fett ont i magen,jag tror det är för att jag åt så mycket chocklad,jag känner mig jätte fet också men jag orkar inte bry mig just nu.Desutom så är skolwebben den nya ''inne'' sidan bara så alla vet.haha.

jessica- pundo

Jag har börjat tänka på ett ord som jag säger,jag har börjat säga pundo,jag har gjort det ett tag men ajg ahr inte hört nån anan säga det det har lixom bara kommit på tungan och så har jag sagt det.
Jag vet inte riktigt ordet betydelse men jag andvänder det när folk är korkade då säger jag det eller vänta jag tror rebecca brukar säga det oxå men jag vet inte riktigt,aja det är ett roligt ord att säga elafall.hha puss på er

jessica-hk

Jag älskar hemkunskapen,det är en så otroligt bra star på onsdagen.
Der är så myssigt och det är faksitk jätte roligt ibland att vara med alla tjejer i klassen.
Jag brukar altid ha på musik på min mobil när vi äter.
Dessvärre fick jag bara G+ och VG på ''proven'' i Hemkunskap,jag tycker jag e värld ett MVG.
Jag blir typ altid proppmätt efter jag har ätit på hemkunskapen jag tror nästan jag är en av dom som äter mest där haha konstigt va xd.
Här är lite bilder från min älskade Hemkunskapsklass.

Jessica-trött

HejHej,
Nu sitter jag framför datan ganska seg och trött.
Är lite borta i huvudet för jag har läst halva boken som vi läser i skolan så man har lite bokgrejer i tankarna det e ju som droger typ(inte för jag prövat men aja)
Idag så skulle jag rebecca och åsa till stan men jag ock Åsa orkade inte så vi gick hem till Åsa.
Ja becca och åsa skulle hyra en film på vivo men man måste typ ha legg så jag köpte en film ist.
Det blem min favvo amarican pie beta house.
Den var riktigt bra faktikst jag älskar sexkomedier typ.haha.
Man blev ju lite sugen,
Till middag åt jag och Rebecca en hel merci.
Sän så dansade vi och prövade kläder i Åsas rum hhii jag och rebecca gjorde typ halvt porrfilm haha.
Sän gjorde jag böghög på Åsa och Rebecca hänkade på,sän började Rebecca jucka på mig & åsa.
Hon satt på min mage så det kändes som jag skulle spy efter min middag,jag kände fan chokladen i halsen komma upp.Sedan så spottade Rebecca på mig skabbigt värre,snart ska jag hämnas,haha.
Påv'g hem så sjöng jag och rebecca lite jag tog bussen utanför klastorpsskolan.
Hon hade Åsas linne på mig men jag ville ha det så hon började klä av sig där,haha.
Här är lite bilder från dagen puss på er

rebecca- they don´t remember

hellu, rebecca här! nu är jag hemma hos viktor igen med pontus också såklart, dom kollar på tv och jag sitter bara vid datorn somvanligt, jag är en liten data nörd men inget gämfört med benjamin . Jag måste va hemma halv 10,  för mina föräldrar tycker att jag är ute för mycket och att jag ska sitta inna och plugga ihäl mig, snälla jag är ingen jävla robbot som kan sitta och prenta in saker i mitt huvud hela dagarna. Men de tror dom precis som dom flästa andra föräldrar tror jag. Jag lovar som kommer inte ihåg hur de va att vara liten, jag tror alla absolut inte ville bli som sina föräldrar när dom va små, men varför blir man de då?
jag vill inte växa upp och bli som dom.


jessica-en sak

Ville bara säga att jag älskar dig mikael veitia du är allt för mig.förlåt för jag e sur ibland men jag måste ha nån att lacka på.Puss på dig du & jag förevigt

jessica- en räddare i nöden

Tack calle,
Jag var så otroligt trött idag jag typ grät lite och orkade inte gå ut och dela tidnignar.
När jag väll skulle gå med tidningarna så var det så tungt så jag orkade inte bära ner allt så jag fick gå i omgångar och tidningaran fick inte plats på vagnen så jag fick bära en kasse i handen ocså och en på axeln och 2 stora i vagnen*phuu*
Sedan så ringde Calle och han lät så glad och hans roliga glädje smittade av sig så jag orkade faktiskt,tack Calle

dom som räddade min kväll var också
*louise(så kul att prata med henne)
*min lillebror(han hjälpte mig med tidningar på slutet frivilligt)
*mamma(förstod att jag var trött)
*calle(gjorde mig glad igen)

rebecca- pratar me axel :)

hejsan, nu har jag äntligen kommit hem och bort från kylan ! jag har faktiskt varit hemma ett tag men aja.
jag pratar med axel i felefon, hihi han flummar, de här blev ett ganska ointresant inlägg så jag ska luta.
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Jessica- besviken

Hej,
jag skulle delat ut tidningar idag när ajg kom hem klockan 2 men mikael svarade inte så jag satt å läste en bok.
Sedan när han var ine på msn så säger han att ahn inte orkar då säger jag typ att då får ajg väll hitta nån anan men han bryr sig inte och bara okej bara du inte är otrogen.
Nu sitter jag som värsta surisen jag orkar ärligt inte gå med 300 tidnigar jag är jätte trött sän ska jag plugga när jag kommer hem.Han förstörde min kväll,jag jag har det alltid piss på måndagar och tisdagar.haha.(kanske lite överreagerande)
PussPuss

rebecca- mamma mia

hej nu har jag pontus och viktor kommit hem till lisa och vi sitter och kollar på mamma mia, pontus och viktor tycker den är jätte dålig, dom tycker bara att de är gamla tanter som try to be sexy, fast de är ju lite så. Lisa ska snart på nått möte i skolan och träffa nån ny matleveratör, jag vet inte varför men hon ät med i elevlådet. Idag har varit en jätte skön dag, imorse på engelskan kollade vi på fjortonsuger, och på slöjden hade vi skapande skola som jag och jess gick med idag, sem hade vi matte och kom lite sent men vi skulle bara redovisa några uoogifter och sem hade vi lunch och efter de så hade vi kör, som jag också gick med i idag, och sen slutade vi, fy fan vilken skön dag! .
Efter skolan ¨kte jag hem till viktor, där va redan simon, john och pontus och sen drig vi och voldgästa lisa för att hämnas från igår, aja nu har pontus och viktor dragit och de ska vi också göra snart,
all min kärlak / rebecca

R- shubulubu

shuueee! haha pontus inlägg va ju fint. och ärligttalat så har jag inte hårig tunga, men vi ska dra hem till lisa nu ,
pussar

pontus- hemma hos viktor.

Pontus skriver lite nu :)
hejsan hoppsan lillebror! nu sitter jag i rebeccas hååårda knä, visste ni att hon har håår på tungan:O
viktor sitter och knarkar guitarhero-_- och simon tjockar sig. snart ska vi hem till lisa AKA the pimpim loveer hehe.
men nu blev jag sugen när jag ser rebecca äta risifrutti så nu ska jag ÄÄÄTA!!!!! MÖÖÖÖH !!
Ciao en stöör snopp i rumpan/ ERAN PONTUS

rebecca-

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svat röja, ljussa jeans och en sjal.
Vad använder du just nu för skor: lite olika
Favoritfärg på kläder: oftast svart,vitt eller grått. men lite färger skadar aldrig.

Senaste person som
Sov i din säng:
lisa & jess
Du pratade med: lisafisa
Du gick på stan med: eeh, emilia,linnea och lisa.
Skällde på dig: pappa :(

Senaste
Låt du hörde:
My best friend
Film du såg: jersy girl, tror jag.
Mat du åt: spagetti och köttferssås
Kram: pontus
Puss: lisafisa
Känslan: JAG VILL BLI KÄR!
Resa: fankrike
Dröm: kommer inte ihåg
Boken du läste: inga änglar i himlen...
Personen du träffade: pontus och viktor
Personen du pratade i telefon med: max
Personen du fick sms av: lisafasa
Gången du åt en 7-eleven korv: händer sällan, inget minna av.
Gången du var utomhus: för ett tag sen.
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte: godis på vivo!

Om dig

Namn: rebecca
Ålder: 14
Smeknamn: beckis, (av lisa) pingvin (avpontus & viktor)
Sysselsättning: bara va me min älskling lisa!
Bra egenskaper: "jag är bäst i världen ! "
Dåliga egenskaper: lätt sur
Linje/klass: 8c på rålis, sämsta klassen, förutom john & pontus
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: bruna så vackert!
Skostorlek: 36

rebecca- ett kort data förbud

hej, nu har jag fått data förbud kvällen ut, nu vill jag verkligen ha tillbaks min dator! men jag vågar inte fråga, de känns som att jag aldrig kommer få tillbaks den, aja de är bara att vara en lydig flicka och göra som dom säger.
god natt sov gott, dröm sött eller dröm ingenting.
eran /rebecca

rebecca- voldgästad

tjabalaba!
Nu har vi preis ätit, jag har fått gått och hämta min lillebror hos hans kompis, de är sjukt kallt ute höll på att frysa ihäl och pontus höll på att frysa kuken av sig sa han och de va de ända man fick höra hela vägen.
Som sagt har jag ju bara varit hemma och haft ont,grymt tråkitg och deppigt men så blir man självklart voldgästad av lisa som också har bjudit in Viktor och pontus, haha. Först fatt vi bara och pratade och tände ljus och äldade upp typ 20 tändstickor, sen så gjorde vi nått pinsamt och sjukt men jag är tvungen att berätta, vi la ut handdukar på hela bordet i köket och sen tog vi varset glas vatten och så skulle vi se vem som kunde ha de längst i munnen utan att börja garva och spotta ut de, men de slutade me att alla bara sprutade på varandra, pontus spottade mig i örat två gånger och lisa sprutade in i hans mun, viktor klarade sig bäst och jag och pontus blev blötast, sen var klockan redan helv sex och jag var tvungen att gå och hämta mille, så pontus och viktor följde me mig och lisa gick hem. Jag kanske ska ut ikväll, men jag tor inte de för att de är så sjukt kallt så de är skönare att stanna hemma.

Jag vet att ni älskar mig '

jessica-my day

HejHej,
Idag så såg vi lite på ''fjorton suger'' på Livskunskapen och engelskan men vi ska fortsätta se imorgon.
Idag så ville jag värkligen inte gå på kör men jag gick ändå och det ångrar ajg inte för det är så myssigt när man väl är där och sjunger av sig lite,man blir lycklig.
Nu så gör mamma och min lillebror tacos och jag äter lite nachos med ostsås.hihi.
Jag lyssnar på ''can't take my eyes off you'' jag ska sjunga lite av den solo på nån uppvisnig på kören.
Jag chattar men Nils och saknar mikael.
Jag tycker Ishak och Imane är så roliga som går i min klass,dom har så otroligt härlik personlighet.
Just nu käns allt perfect i mitt liv.Men sorjligt att Rebecca e sjuk eller vad hon nu e.
Jag har färgat håret förästen så mans er inte utväxten längre men Åsagåsa missade lite här och där så det är lite fläckigt men sånt får man leva med.
Ville bar såäga tack Åsa för du finns.Puss hejdå

rebecca-

hejsan svejsan ! jag har fortfarande tråkigt, jag har försökt att roa mig, men så fort jag reste mig så fick jag ont i huvet, så jag gick och la mig igen, nu har jag precs pratat först me lisa och sen me josse i telef ett tag, jag får nästan lust att gå till skolan, de känns som att jag missar så mycket. Men nu tror jag att ja ska se på en film och bara chilla.
STORA PUSSAR

rebecca- uttråkad!

sublulubu! nu har jag tröttnat på att vara sjuk, så jag skrier ett ointresant inlägg. Eller jag är juy inte juk utan har br sjukt ont, fast de har gott över. Lisa ska ringa mig snart för att fördröja tiden lite mer, mamma har precis åkt till jobbet, och jag ligger fortfarande i soffan, fast nu har jag stängt av tvn, haha. ska sätta på en film snart, nu ska jag sluta rtåka ut mig själv och hitta på nått kuligt.
have a nice day! / R

tog från promised.blogg.se

skriv ditt namn med lillfingret: rebecca
skriv ditt namn med armbågen: t5ebhr4cfdcaq
skriv ditt namn med pannan: r44gh4rfdfq2
skriv ditt namn med foten: rebeccda
skriv ditt namn med näsan: rbecca
skriv ditt namn med hälenrrerbbnbnerfccfas
skriv ditt namn med munnen: rwbecvcas
skriv ditt namn med örat: jkv fj

rebecca- sjukling

Godmorgon, alla glada människor! nu har jag precs gott upp och jag har sån mensverk så jag håller på att dö, jag kan knappt gå och pappa tyckte att jag skulle gå till skolan ändå, men nej jag vägrade. Jag har otroligt tråkigt jag sitter bara i soffa med datorn och kållar på nått depremerande pogram på tvn, men de är ganska skönt att bara va hemma och vila idag, igår lovade jag mig själv att gå och lägga mig tidigt , men så blev det inte riktigt utan jag hade så ont så att jag inte kunde somna. Idag åkte susanna och elise hem till skåne igen, de va kul och mysigt att dom va här, även fast jag knappt träffa dom.
Nu ska jag äta lite frukost! shubulu

rebecca- mysig lördag

Det blev en riktigt lyckad lödag igår,eller jag tycker iallafall de. .På dan igår var jag  och åkte skridskor med jessica och lisa, de va jätte mysigt och några höll på och ta jessica på rumpan hela tiden så jag åkte först fram och gjorde bort mig totalt och sen sa jag att jag skulle slå dom om dom gjorde de igen men de va lisa som slog honom istället. Sen åkte jag och lisa hem och gick på en sushi resturange. På kvällen gick vi hem till lisa, vi hade de bra och kul , hihi. Idag är jag riktigt trött. Nu sitter jag och pratar med lisa i telef och hon håller på att frysa ihjäl. nu ska jag sluta skriva och bli social i telefon.
pussar och kramar

rebecca- förstasnön

Hej, nu sitter jag i min säng med min kusin susanna och hennes kompis Elise, nu har äntligen den första snön kommit, den kommer lite då och då, igår sov jag hos lisa och viktor och josse va där, dom gick vid 12 nånting, imorse gick vi upp kl 11 för att pappa ringde och väckte mig för att jag skulle va hemma kl 12 för att träffa dom, vi gjorde lite frukost och sen gick jag hem och så fikade vi lite me familjen och nu sitter vi här i sängen och kollar om jag och sanna är lika, snart ska vi gå till vovo och köpa frallor och göra varm choklad och ikväll ska vi äta fondue, så vi ska bara ta de lugnt och mysa lite idag.
see you later alligator

jessica- snö

Jag har bytt namn på pea från posiible till jessicea,ja orkade inte heta posiible längre så rebecca hjläpte mig med ett nytt namn.
Idag ska jag träffa Åsa som är frisk nu.jippie.
Jag sitter framför datan och sminkar mig opch lyssna på disney låtar,det är faktiskt livet det.
Som vissa har märkt så snöar det,jag tycker det är bra för det är väll ett gott täken på att miljön blir bättre kanske.
Aja hejdå puss

Jessica-dagens outfit


ksss tröja-rebeccas,kommer inte ihåg affären
strumpbyxor-H&m
linne(kjol) man ser den inte så mycke-BikBok

jessica-igår,idag

Hejhej,
Igår så var det fredag så då var jag i skolan på dagen.
På kvällen så åkte mina föräldrar till landet men ja skulle sova hos rebecca för  Åsa skulle ha lite partaj för hon fyllde år men hon blev magsjuk stackarn men jag sov ändå hos rebecca.
På kvällen kom Lisa och vi gick till Pontus.Jag,Lisa,Rebecca,Gurra,John,Pontus,Fabian och Rickard var där,det var kul att träffa rickard för jag har inte träffat honom på ganska länge.Det var roligt att vara med alla dom igen för jag e aldrig med pontus,john eller Rebecca så mycket som förr elafall så det var kul.
Först var vi hemma hos Pontus sän stack vi ut.
kl 11 ungefär kom vi hem till rebecca,Lisa sov där också.
Vi var väldigt trötta på kvällen men vi började steka köttbullar och kokade pasta elafall,Lisa gjorde sallad också som vi sedan åt.
På morgonen nästa dag så hade rebeccas lillebror kalas så vi var med ett tag sedan åkte jag rebecca och lisa till stureplan och fikade med lisas mamma och moster.
Efter det åkte jag,Rebecca och Lisa skridskor på kungstregården.
det var jätte myssigt ett tag men sedan kom några blattar och tog på min rumpa,först reagerade jag inte så mycket men sedan åkte dom förbi hela tiden och tafsa på mitt ass,
varje gång dom åkte förbi så ställde sig Lisa eller Rebecca bakom mig så dom inte skulle kuna tafsa på min rumpa.haha.
Sedan gick vi fram till dom,då sa rebecca
Rebecca-do you speka swedish?
blattarna-Nej vi pratar inte svenska,haha
då sa Lisa och Rebecca att dom skulle låta mig vara osv.Dom fortsate ändå så Lisa slog dom,hah.
Sedan klappade en av blattarna mig på huvudet det var lite gulligt,efter ett tag så slutade dom.
Jag och Rebecca skulle åka skridskor och lisa stog i mitten och då var det en kille som jag och rebecca åkte rakt in i eller vi åkte på varsin sida av han och lisa var ju i mitten så hon fick jätte ont i handen stackarn.förlåt Lisa.
Sedan när vi skulle åka hem så ville Lisa ha en Heliumballong så vi gick och fixade det.
Ikväll så skulle jag kanske var hemma hos Lisa med Rebecca också och så men mina föräldrar vill ha addres efternamn telephonnumer osv men jag orkar inte ge det.
Mamma vill typ ha det för om jag inte svara på mobilen så hon kan ringa hem till Lisa eller nått.
Nu sitter jag hemma istället men det är väll ganska okej.
Här kommer lite bilder,pusspuss på nosen



R- värsta natten !

godmorgon, nu har jag precis duchat och sitter i soffas och kollar på tv, jessica vaknaed nyss och kom ut och satte sig hos mig, lisa sover fortfarande och de hade jag också gjort om jag inte hade fått sämsta platsen, jag sick ligga i mitten med en dm mellanrum, och va hade bara 2 täcken så jess tog ett och lisa de andra så jag har fått ha en fllt, och så snarkade jess och lisa puttade ut mig me hennes rumpa, så jag låg vaken i en timme imorse och fsökte somna om, men sen gav jag upp och då gick jg upp, jag har jätte ont i hela kroppen nu. Idag ska maximilian ha kalas för alla hans kompisar och han tycker jätte mycket om en tjej och han bjöd henne så n u är han verkligen nervös. Men nu ska vi äta frukost och sen ska jag hjälpa pappa at rulla chokladbollarna för han har brutigt handleden och axeln.
ha en underbardag ! / rebecca

rebecca- jessica mitt hjärta

shulululu. nu är jag med jessica och vi har de jätte mysigt, jag sitter i en sackosäck och jessan ligger i mamma och pappas säng. Vi ska snart laga lite mat, och sen ska vi dra, jessica ligger och pratar som bvara den man hinner knappt säga nått, hon är lite nervös och har ont i magen. vet faktiskt inte varfrö, tänkte också bara säga att den här tjejen jessica är underbat och sjukt rolig att vara med! jag älskar dig jessica.  jag har inte så mycket att skriva nu så bajs bajs !




rebecca- ...

HAR DU/NÅN?

Har nån älskat dig? : alla älskar mig
Har nån kysst dig? : ja de är klart
Har du älskat nån? : *hihi* mm
Har du strulat med en tjej? : nepp
Har du haft sex? : host host.

TROR DU?

Tror du att den rätta kommer? : prinsen kommer alltid
Tror du att du kommer leva lyckligt? : upp och ner
Tror du på tomten? : ja, absolut!
Tror du att att de kommer snö? : vore konstig om de inte kom
Tror du att nån tycker om dig? : ensam i världen






rebecca- åsa blev sjuk

hej nu är jag hemma istället för att vara hemma hos åsa och fixa, men hon blev självklart sjuk på nått konstigt sett, men jessica sover fortfarande hos mig och vi ska hem till en kompis ikväll och ha sjukt kul .
Vi hade ju den där tema dan idag, de va sjukt tråkigt, men tänk alla som blit mobbade va jobbigt de måste va att lysna på. Men vi fick se lite reklam filmer från friends och dom va jätte sorliga, sen skulle man  diskutera om allt och vad man tyckte om de. Vi fick sluta lite tidigare så jag åkte hem och nu snart kommer jessica hit.
puss

jessica-

hej
isag så hade vi typ friends dag alltså anti mobbning,det är väll bra att dom kommer och pratar om det men dom är lite överdrivna tycker jag.
Ikväll sover jag hos rebecca vi ska kanske ut också.
I skolan så fick vi godis på lektionen men john åt nästa upp allt själv så han köpte godis åt oss på lunchen.hah.
Det är skit tråkigt att det regnar ute,jag ska kanske sno rebeccas jacka sän så mitt hår slipper bli helt cp.
pusspuss Hejdå


rebecca- tråkigt väder.

hej, nu hr jag precis vaknat och ska göra mig iårdning, vi börjag 9.15 ida så nu har jag lite brottom om jg ska hinna uti, vi har temadag mobbning idag, vi ska mötas vis aulan och lysna på nått eller se på film, jag vet faktiskt inte.De är jätte tråkigt väder ute idag, jag vill ha riktig höst eller att den första snön ska komma nu!  Idag är de ju tjej kväll så jag ska hem till åsa direkt erfter skolan och göra iårdning som jag sa igår. De ska bli jätte mysigt.
men nu måste jag börja göra mig iårding och så.
puss

jessica-läsning

Idag så ahde vi läsdag,det är så kul för jag älskar att läsa böcker faktiskt.
Jag fastnar i dom så lätt,jag gillar böcker som handlar om killar,kärlek,problem,sex osv alltså vardagsmat.
Jag läste 1 bok idag och så började jag på en ny. Dom heter ''den där Jenny'' och ''Zeina & nalle'' .
Dom är faktiskt bra kanske lite barnsliga men sån är jag,hihi.
Imorgon ska jag hem till Åsa för hon ska ha lite partaj sän ska jag sova hos Rebecca,
puss hej

rebecca- jag älskar dig?

Pontus sa till mig igår att alla tejer missbrukar ordet jag älskar dig, många säger ju de fast dom inte ens har träffats, men hur fan kan man älska nån man aldrig träffat? eller bara träffat en gång? ordet tappar ju mening, de betyder inget längre, man hör de för ofta och när nån verkligen menar de så vet man inte om den menar de eller bara säger de. Seriöst tänk efter, hur ofta får man höra de igentlingen, hur ska man veta att de betyder nått, när ska man få den känslan att de är speciellt?
BIG KISS

rebecca- läsdag

Hej, nu sitter jag här hemma med jessica inne i köket och hela familjen är här, och skrattar åt oss för jag vet inte vad. Inatt sov jag hos min syster med min kusin  och hennes kompis. Sen på morgonen gick jag upp kl 8 när jag började kl 10, de tog en helv timme för mig att åka till skolan, jag hade jätte tråkigt påvägen. På morgonen tog jag en dusch och tvättade håret ich sen hittade jag ingen fön så mitt hår va helt katstrof lockigt! så jag satte bara upp de och plattade luggen tills den blev torr. När jag kom till skolan mötta jag först pontus och vi stog och väntade på åsa och när jag ringde och frågade var hon var så va hon fortfarande hemma, lika seg som vanligt, så vi gick upp till koridoren. Vi hade läs dag ida, så jävla tråkigt, bara sitta och läsa hela dan från 10 till 2. Efter skolan åkte jag lisa och jess in till stan, vi köpte en present till åsa, hon fyller år på lördag, då får man ju inte glömma att gratta heller. Men imorn ska jag och jess hem till åsa och fixa lite, för hon ska ha tjej middag, de ska bli mysigt förutom att jag inte tycker om dom som ska komma, men man kan roa sig bra ändå, vi ska baka en tårta oh köpa jätte mycket godis! Och på kvällenså ska vi typ se på film och lite så, sen ska jess sova hos mig för henner föreldrar ska åka till landet. Nu pratar jag med lisa i felefon men min telefon håller på att ladda ur och hon ska på träning så nu måste jag lägga på. och nu ska jag sluta skriva också.
puss

jessica- slipknot

Hej,
nu har jag nyss kommit hem från konserten Slipknot,den var jätte bra jag ska ta mej fan bli hårdrockare,vissa vet ju att jag blir så inspererad av allt och det är jag nu.Jag har fan en liten hårdrockare inom mig,jag ahr ju hört slipknot ända sän jag var typ 1 år för min pappa har lyssnat på dom jätte länge.
Det kom fram en blattekines(ursäkta mitt sätt att uttrycka mig)när min pappa å lillebror var på toaletten å han ba hej vad snygg du ser ut,jag ba mhm? han bah får man säga så jag ba mm han bah är du här med din pojkvän jag ba ja han ba oj då ska jag nog kila,haha.Jag blir så dryg mot sånna utan att tänka på det men de var lite läskigt.Det satt 3 killar bredvid mig som var ungefär 1 år yngre än mig och jag rockade fan mer än dom(jävla mesar) Det var skönt att skrika av sig lite elafall och se dom live,såklart så smörar dom att dom älskar sverige osv.
Nu ska jag gå och lägga mig för det är skola imorgon jag lägger upp bilder nu,puss


rebecca- sluta driva!

tjabalabba, nu har jag precis kommigt hem från stan, jag va där med lisa,linnea och emilia, jag emilia och linnea gick och köpte löshår till emilia, medans lisa var nån annanstans, hon försvan lite där ett tag.
Idag i skolan har vi haft so förhör, jag hade inte övat men jag klarade ändå 16 st, med lite hjälp. Sen gick jag upp till Linnea och lite senare kom viktoria, vi väntade på emilia som gjorde sitt omprov i engelska, och så va de ett litet äckel om sprang in och börja driva om allt med micke och så, de är så jävla barnsligt, jag fattar inte hur ni orkar.
Ikväll ska jag kanske åka hem till jessica och göra lite engelska eller så ringer jag och får lite tips, jag fattade inte vad man skulle göra.
här kommer lite bilder från min fina dag ...


rebecca- fuck life

Jag orkar inte me att du ska hålla på längre, de räcker och det börjar till och me bli ditt fel. De är ju du som får mig att ge upp de här, och det är du som är orsaken till att jag kanske kommer sticka. Jag älskar dig och de kommer jag alltid att göra,för vi är en familj och vi hör ihop, men all den skit jag får sitta och ta imot från dig orkar jag inte me. Allt tjat om att man bara en en jobbig 14 åring som förstör för familjen, som får er dag att sjunka till botten, så kanske de är i era ögon, men allt jag vill är att ha de som förr och jag kämpar, just nu inte för er utan för mig, och när jag har lyckats me de så kan allt bli bra här igen.
Men hur kul tror ni de är för mig att höra om de här? ni sger att jag är självlisk och bara tänker på mig själv, ni ser inte saker som är bra. Jag vill och jag försöker, försök att se de.

rebecca- pluggat klart

Fan va långtid de tog, nu tror jag nog att jag hgar suttit i 4 timmar och jag har dortfarande bara gjort fysiken, nu är de bara so kvar men jag orkar inte. Jag går igenom lite imorn på lunchen. Nu ska jag dusch och tvätta håret, de är jäte smutsigt. haha.
Sen kanske jag ska dra ut, men jag tor inte att jag orkar de.
puss

jessica-middag

Idag så åt jag svampsoppa, i vanliga fall brukar jag inte gilla soppa men detta var helt okej och det är ju lite höst/vinter myssigt.Här är en bild på hur det såg ut,kanske inte ser så gott ut men aja.haha

jessica-lips

hejhej, min mamma har ett lipplumpers som jag prövade och det funkar faktiskt lite kolla bilden,läpparna kanske blev lite stora pågrund av vinkeln ocså men dom blev lite större.

jessica-gårdagenskläder

Hejhej detta ahde jag på mig igår.

koffta-h&m
jacka-h&m
kjol(linne)-ginatricot
strumpbyxor-(mammas)
halsband-från min kille

dock vet jag inte vad allt kostar.pusshej

jessica-mindag

tjingeling alla läsare.
Idag så har jag varit i skolan som vanligt,ja,åsa och becca missade lite av so.n för jag hade ett ärande.
Efter skolan skulle jag egentligen gå på kören men jag orkade värkligen inte så jag ringde mamma och sa att jag stannade hemma och pluggade.Jag läste egenom hela fysikkapitlet och läste egenom sammanfattningen.
Jag ska kanske ut lite idag,får se om jag hittar nån och om jag får. puss hej<3

rebecca- pluggar

shuue!
Nu sitter jag och åsa och pluggar, hon läser högt för mig, jag är inte så me kan man säga. Vi har druckigt varm oboy och ätit en macka. Vi har fysik pror på onsdag jag fattar inte ett skit, de går bara inte att få in, jag kommer gå under. De är så jävla mycke just nu. Jag är så trött på skolan så de inte är sant! . Vi har so förhör tills imorn, som vi fick reda på idag och sen har vi engelska läxa tills på onsdag. Men man måste göra allt till de bästa, lisa hade lite tips, som jag tästade, Man ska sätte på bra musik, ganska lågt, äta ben&jerry glass och lite annat, men jag åt bara en där jävla glassen oavbrutet och han aldrig konsentrera mig på att plugga, men det funkar säkert för vissa.
puss


rebecca- är med åsa gåsa!

Hej hopp, ska inte skriva så mycket nu har jätte mycket att plugga nu så vi ska äta lite och göra lite mysigt.
Idag har som vanligt varit en riktigt seg och tråkig dag i skolan, jag hade utväcklngssamtal, de gick inte så jätte bra, eller helt okej. Min syster kommer hit snart och ska hjälpa oss lite. Men nu ska vi gå,
pussar & kramar

rebecca- Farsdag

tjingeling, och dogmorgon alla, jag är uppe ganska tidigt idag, har precis grattat pappa på fars dag och nu sitter jag i deras säng och nästan somnar. Igår va vi ju barnvakter till min kusin, han har ån jävla energ, de är helt oroligt. Men vi såg hela förestälminen och fick sitta på ett hårt bord, och samson blev ledsen och de blev lite kaous på slutet.
På väg till teatern åkte jag och lisa lite skridskor, haha jag kan inte bromsa.
Snart kommer min syster och kusin hit och ska äta frukost och sen så kommer släckten ochska fira maximilian.
Nu ska jag gå och väcka lisafisa som fortfarande ligger inne och sover.
puss

jessica-bighate

hejhej alla läsare.
Det fins en person som jag hatar så otroligt mycke.
Asså personen tror den har rätt hela jävla tiden fan ja saknar inte en sekund med dig.
Ingen gillar dig fatta de,du har inte råd med att vara så jävla dryg.Bajs på dig!

rebecca- sömntutor

Imorse vaknade jag och lisa vid halv ett, tidagare en vanligt iallafall, sen fixade vi oss duschade och sminkade oss.
Vi hade ingen aning om vart vi skulle så vi tog 1ab till fridhemsplan och gick till MQ. snart ska vi äta och sen ska vi vara barnvakter till min kusin samson hela kvällen, ganska långtråkigt, vi ska till kina teatern och se första akten av musikalen, ring gärna de kommer att bli riktigt långtråkigt, men man får ju pengar.
Igår va en hendelserik kväll, först hade vi ganska tråkigt och så blev vi glada och sen ledsna. Och lisa halkade i en lerig backe och fick me mig så vi rullade ner en bit tills gurra och timur kom och hjälpte oss upp. Sen gick vi till kuggen, hade jätte tråkigt och sen gick vi hem, och när vi kom hem så gjorde vi varm oboy och såg på en film.
Men nu ska vi äta, skriver mer sen.
puss & kram


jessica- godmorgon

hejhej,
Igår så var jag med Åsa och Molly i stan.
Åsa köpte present till Sussi och Mollie köpte rosa skor dom var fina.
På kvällen så gick jag och åsa ut och lämnade en sak till Rebecca Sedan var vi ute med dom i ungefär en halv timme.
Efter det gick vi till daglivs och köpte zingow vi drack upp hela på en kväll.
Sän gick vi och hyrde film vi såg på buggyman2 den var faktiskt läskig när man såg den fast inte nu efter.
Vi gick och la oss 3 och vaknade kl 12,jag e glad att jag kunde sova så länge för jag brukar inte kuna sova till längre än 9.
Nu sitter vi och äter frukost.
ByeBYe


rebecca- emilia åkte in till akuten hon fick en blödning.

Hej, nu har jag precis kommigt hem, tråkig dag i skolan,  Molly kom till vår skola och vi gick hem till åsa och åt lite melis, sen skulle vi in till stan och när vi va påväg till tunelbanan så mötte vi emilia,lotte,hedda och amelia och när jag skulle säga hej så sa ja att dom skulle vänta men då bara stack dom från mig, jag blev jätte sur, sen ringde dom och fråga vart jag var och då satt dom på tunelbanan och då la jag bara på, orkade inte me att prata me dom, jag tycker bara de är jätte taskigt att sticka och skita i att säga nått.
Vi gjorde vi en brasa och värmde våra händer, emilia stog på huk förlänge, hon har en knöl i benet som låste sig, så hon kunde inte gå. Hon hängde på mig och haltade in i uppeholsrummet och där låg vi vi nog i 2 timmar tills hennes pappa kom och skulle skussa henne in till akuten, vi fick varsen filt en pirog och 2 chokladbollar och så sjöng vi singstar, de va mysigt förutom att emilia hade riktigt ont. Just nu ligger jag och pratar med Linnea i felef, vi pratar ut om allt som har hänt och de känes skönt,  hon har fixat en bakrund till vår blogg, va tycket ni?
Lisa ska sova här ikväll, så hon kommer nog snart hoppas jag, vi ska ut ikväll och träffa john och lite fler . Mamma, mille och hans kompis ska till globen och kolla på hotweel, så dom kommer hem ganska sent ikväll.
puss


rebecca-

Entligen har jag pluggat klart! kan inte riktigt allt men det får räcka, jag kanske går igenom lite mer sen.
Jag är jätte trött men jag har lovat lisa att prata me henne ikväll när hon kommer hem från sin träning, om hon inte redan är hemma så. Just nu sitter jag bara framför datorn och tråkar, jag lysnar på kän en doft av kärleken, den är så jävla härlig, haha.
Jag ska nog bara vara hemma ikväll jag orkar inte gå ut det är så kallt och nästan inga är ute så jag får mysa lite för mig sälv här hemma kanske se nån film eller så.
ha en bra kväll, puss

jessica- my day

hejhej.
Idag så var vi i kyrkan och pratade om döden och sorg osv.Då tänkte jag att om jag dör så kommer vissa inte få reda på det ju och det är lite tråkigt.
Efrer skolan så gick jag och åsa hem till mig men sedan mötte vi louise på donken och satt där och åt och pratade.
När jag kom hem så lacka jag på lite folk och allt blev problem..
Men nu så orkar jag inte bry mig om vissa saker.Nu ska jag äta snart tror jag hejdå<3

rebecca- dör av tråk.

blää , nu sitter jag och försöker få in dom här låtarna i mitt huvud.
vi ska kunna dom här artisterna och känna igen låtarna dom sjunger.

*Elvis Presli- Jailhoues rock
*Bill Haley- Rock around he clock
*Chuck Berry- Johnny B. good
*Jerry lee lewis- great balls of fire
*Little Richard- Tutti frutti
och sen ska vi kunna ett blueschela
AAAA
DDAA
EDAE

och ett häfte, med lite frågor, jag fattar seriöst ingenting, alla säger att det är jätte lätt så jag hoppas att jag klarar det.

puss

rebecca- jag älskar min lisa

Hej, nu har jag precis varigt me min lisa och följt henne en blit hem, vi har inte gjort alls mycket ingen va riktigt på sitt bästa humör så vi satt bara och pratade och åt mackor, det har varigt en riktigt dålig dag och sen när jag träffade lisa så blev allt bra igen, hon får mig på ett sånt jävla bra humör, de går nästan inte att va ledsen så länge med dig.
Nu ska jag snart äta och börja plugga lite, men jag ville bara säga ett stort tack till dig lisa för att du är en underbar människa.

puss      

här har vi en bild på henne, världens finaste människa!

rebecca- orkar inte mer

Fan nu är det nog, jag orkar inte me det här längre, det är så svårt att förstå, jag vågar inte lita på nån och det känns som att ingen vågar lita på mig, jag saknar att veta att nån älskar än, det känns som att man är lämnad kvar utan nån även fast man vet att det finns många runt om än. Man ska ta vara på de man har, för när man väl förlorar det så ser man så mycket man inte såg då, låt inte nån styra dig utan gör som du själv känner.
puss

rebecca- hemma hos jessica

Nu har vi presic ätit frukot, haha ganska sent blev det men aja. NU står Åsa och jessica och diskar jag ska hjälpa dom snart. Vi åt toast och varm oboy, fast oboyen var slut så vi fick blanda kakao med socker, de blev jätte sött och äckligt.
Nu ska vi göra oss i årdning, sminka oss och så, vi har bara en halv timme på oss så vi måste ta och skynda oss lite.
Ikväll måste jag va hemma och plugga till musik provet, för om jag inte lir godkännd kommer mina föräldrar lacka ur på riktigt, don tycker inte att jag tar skolan påalvar men det gör jag, dom tror typ att jag vill ha ig men dom fattar inte att jag faktiskt försöker , eller så vägrar dom bara inse det.
puss

rebecca- god morgon :)

Hejskan hoppsan! och godmorgon .
Nu är klockan halv 10 och jag gick upp klockan 9 idag, ska snart dra till jessica och äta frukost och göra mi lite iordning och sen ska ju vi till kyrkan med klassen b1 och b2.
Det fanns inte så mycket mer att skriva.
puss

jessica- boring-_-

hejhej.
Jag tänkte berätta en grej, det är så att jag delar ut tidningar varje vecka på måndagar,
jag går i huset mitt emot i 18 portar eller nått sådant.
Förra gången fick jag gå själv för ingen ville följa med mig det är så tråkigt det finns nästan inget bra med det.

dåligt med att dela ut tidningar:
*man får bara 62 kr för 300 tidningar
*det är så lång tråkigt(tar 2 timmar ungefär)
*Man slösar bort din tid
*det är pinsamt att komma med en barnvagn med massa tidningar

bra saker med att dela ut tidningar:
*om man är fattig som jag så får man lite pengar elafall
*om man är rastlös så kan det vara bra
*man lär sig lite portkoder

Men om man nu som jag delar ut tidningar och vill göra det hela lite roligare så har jag några förslag,
om man går själv så kan man ha ett tuggumi i munnen dels för att då har man faktiskt nått att göra och för att man blir så torr i halsen av att gå så mycket men tuggumi fixar saliv.haha.
Man kan ha med sig mobilen och lyssna på musik eller en kompis.
Man kan räkna brevlådor om man tycker det är kul eller något annat,andvänd fantasin. det var allt från mig hejdå

jessica-bilder

tjohej,här tänkte jag ladda upp lite bilder från min dag,se & njut.<3//jessipessi bajskorv


jessica- shubree

HejHej,
Idag så var jag i skolan och det var skit tråkigt,Efter skolan så gick jag hem till åsa med rebecca också,vi bakade scones och man blev helt proppmätt av dom.Det var ganska myssigt men sedan satte rebecca på deppig musik och då gick jag ner i depresion i 5 minuter ungefär.
Jag och åsa följde rebecca hem sedan och sän så följde Åsa med mig till stationen,vi har bestämt oss för att åka till nån anan stad och göra sjuka grejer haha.
När jag kom hem så ringde jag mikael men han svarade inte sedan så skrev jag ner en text från en låt & sjöng lite,efter ett tag så svarade micke så vi ska ses klockan 20 över 9 och gå hem till honom och hämta min mobil och franska bok.
Imorgon så har vi sovmorgon som rebban skrev,då ska dom komma hem till mig klockan 10 på morgonen och vi ska ha det lite morgon myss så när dom kommer så kommer väll jag stå med mjöl på näsan och bakat scones nu när jag har lärt mig det,haha för vi lärde oss det på HK.
Nu måste jag dra hejdå / eran jessica

rebecca- börjar närma sig jul.

Heej alla vackra människor!
Nu har jag precis kommigt hem ätit och snart så kommer lisa, hon ska hjälpa mig att plugga ill mitt musik prov.
Idag har jag varigt i skolan, precis som vanligt, det händer ingenting det är presic som att tiden står still. Imorse hade vi hemkunskp och bakade scones, jag jobbar med Alice, haha min fovorit... det gick jätte snabbt så i fick sluta 50 minuter tidegare så vi hade nestan 2 timmars lunch. Klockan 11 gick jag och linnea till kuratorn och pratade om vårt lilla "problem" .
Efter skolan gick jag och jessica hem till åsa och gjorde mellis, det var jätte mysigt det kändes så juligt, vi tände ljus och satte på musik, jag älskar den känslan när det börjar närma sig jul.
Imorgon har vi fått sovmorgon till 12.30 fy fan va skönt, fast vi ska aldrig till skolan utan vi ska till kyrkan och prata om sorg och döden, hela klassen kommer gå i deprition.
nu ska jag fixa mig och sen ska jag hämta lisafisa vid bussen.
pusilipuss

rebecca- bebisar

Nu är jag med lisa och vi ligger och träng i min säng. Idag fylde Maximilian år så vi sjöng ör han imorse, jag va jätte trött så det var jätte segt att gå upp, Men jag typ somna inne i hans säng medans han öppnade paket, sen hade ja jätte brottom till skolan kom lite sent och min engelsa lärara lacka ur, alla lärara har lackat ur på mig idag, vi skulle byta platser och alla förutom jag fick bestämma var dom fick sitta.
Efter skolan åkte jag och lisa in till stan efter jag hede vänat på henne i en evighet, (eller så satt jag i en korridor i 20 minuter och väntade på rebecca / lisa) först köpte vi en tröja till min lillebror som han inte tyckte om , men jag tyckte faktiskt att den var jätte fin! sen kollade jag och lisa på bebis kläder och blev helt besatta, jag vill fan ha en liten bebis nu, de var så otroligt gulliga kläder. lisa sitter här nu och börjar bli ganska irreterad så jag ska nog låte henne få datorn .
puss



lite bilder från idag

jessica- godmorgon

hejhej,
nu har jag precis vaknat å sitter å äter en bulle å dricker mjölk(ja kan inte hjälpa att mamma har bakat,jag menar nån måste ju äta bullarna) haha.Jag tänkte berätta lite om igår.
Igår så var vi i skolan som vanligt,jag och åsa skulle till kuratorn och boka en ny tid & medans tog vi en sväng till vivo & köpte godis.Men sän på nästa lektion satt john och åt upp allt mitt godis,fast det var okej för jag orkade inte allt ändå.
Efter skolan så skulle jag gå på kör så jag och åsa gick hem till henne och åt lite toterlini.Vi kom 45 minuter för sent hihi,På kören skulle jag sjunga solo,usch det var pinsamt.
Efter kören gick jag och åsa till pressbyron och köpte 3 bullar och 1 varmchocklad och satte oss på fridhemsplan och åt.
(Det blir riktigt mycket sötsaker för mig nu,jag får nog tagga ner med det).
Snart ska jag duscha osv inför skoldagen.
Desutom så vill jag ha denna tröja,jag tycker den e så härlig.(ni får ursäkta att jag är med också)

rebecca- redan trött på skolan.

Heej.
just nu sitter jag och pluggar och håller på att dö av tråk! Idag var första dan efter lovet, jag är redan helt slut och orkar verkligen inte en dag tll, jag kommer gå in i väggen eller få lunginflamation och ligge hemma i några månader, gör allt för att få slippa skolan .visst det var lite kul att träffa alla även fast jag varigt me nästan alla på lovet. Det hände lite så mycket idag vi jobbade på som vanligt och få självklart jätte mycket att göra redan nu. Efter skolan gick jag Lisa (världens finaste människa) och jessicaJ en väldigt fin person hon me, och fikade, lisa va otroligt jobbig orkade inte me henna och försökte bara ignorera men då började hon kasta vatten på mig så jag fick ett litet utbrott! . Sen gick vi hem till gurra och gjorde inte så mycket, vi trängde ihop oss fem stycken i hans säng och bara pratade. Men jag har 30 glosor och musik prov så jag måste plugga lite nu . jag och jessica ska bli bättre på att ladda upp bilder och vi ska designa vår blogg.

love

rebecca- gick 100 mil !

Godmorgon! Haha nu har jag precis vaknat och lisa sover fortfarande å jag tänkte passa på om att skrva lite om igår också, efter som att jag inte han det igår för att jag och lisa skulle ha lite mysigt. Igår sov jess hos mig och vi vaknade ganska tidigt eftersom att jess inte kan sova längre en till kl nio... sen duschade vi och fixade oss lite, Jessica skulle till en kyrkogård med familjen så jag ringde john och han kom hem till mig och sen drog vi hem till Kim med simon och max. När vi kom din tittade vi på världens dåligaste film ! sen ringde lisa,viktor och acke och alla tre vile komma dit så dom kom lite senare.
Vi gick hem till lisa vid 6 tror jag, och sen så åt jag där. Efter middan stack vi ut och åkte hem till z, på odenplan. Det var skit tråkigt där så jag och lisa drog där ifrån & så köpte vi en bulle madans vi gick vilse, vi letade efter odenplans tunelbansstation så vi gick runt och letade ett tag, sen frågade vi några var närmsta tunelbana låg och då hade vi gått ända till vallhallavägen, asso det är ju skit långt ! haha. sen kom vi hem tillslut och somvanligt kockade vi makaroner som blev jätte äckliga och så gjorde vi en salad ock tittade på shrek, fast vi blev så trötta så att vi stängde av.
kram

jessica- halloween

hej,glad halloween alla. Igår så sov jag hos rebecca. Vi hade det myssigt, Vi tog jätte fina bilder som jag kommer lägga upp. Idag så var jag ju med rebecca. När vi vaknade så åt vi frukost och sedan duschade vi. Därefter kom john till rebecca å så gick jag till mormor & morfar.Där så åt vi middag och gick till kyrkogården. Jag höll på å frysa ihjäl, men sedan så bar jag min lillebror på ryggen jätte länge och då blev jag varm. Snart så tror jag att jag ska lämna rebeccas väst till henne. Jag ska nog möta henne och några fler vid fridhemsplan och ge henne den. Snart ska jag nog äta en bulle(haha),ladda över bilder på datan och lyssna på disney musik. Imorgon ska jag nog träffa rebecca kanske. Nu måste jag dra chaoi// jessipessi bajskorv


jessica- godkväll

tjubree;)
Som ni ser i det tidigare inlägget så följde jag med till rebeccas kussar på släktmiddag,Middan var god å rebban åt as mycke.
VI satt i ellens rum och satte på disney låtar man fick en sån härlig feeling av det. Lite senare på kvällen så spelade vi wii, först var jag skit dålig men sedan blev jag jätte bra faktiskt. I bilen så skedde det en liten kattastrof men jag ska nog inte säga vad, haha. Me ja höll på att frysa ihjäl elafall. Nu sitter jag här i Rebeccas säng och skriver mitt första nlägg i denna blogg medans rebecca den beservisern sitter och rättar allt. Haha.

många kramar jessipessi bajskorv.

RSS 2.0