rebecca- släktmiddag

Heej alla fina människor.
Nu är jag på släktmiddag med min fina familj & min älskade lilla jessica som följde me, Vi är hemma hos mina kusiner och har precis avslutat en jätte god middag !
Just nu sitter vi i ellens (min kusin) rum och ellen ska ut snart så vi har försökt hjälpa henne med vad hon ska ha på sig, det va inte lätt ! men jag tror att hon har bestämt sig för nått nu.
Snart är lovet slut, då kommer man inte kunna vara ute lika mycket eller sova över hos folk, jag har sovigt hemma två kvällar den här veckan, det har varigt jätte skönt att få slippa familjen lite ett tag.
Men nu ska jag vara lite social med släkten,
Big love


rebecca&jessica

Hej hopp,
vi har precis startat en blogg tillsammans men vi har inte hunnigt göra nått med den ensålänge, va har lite svårt att fatta men det löser sig nog. Idag har vi inte gjort så mycket vi skulle tagit en promenad men det regnade så,så vi tog bussen till fridhemsplan, på bussen träffade vi Amelia hon skulle äta lunch med sin mamma. Vi gick in på HM & sen orkade vi inte va kvar längre så vi gick hem till jessica & bakade en chokladkaka, fast det var bara jess som bakade & jag satt & försökte fatta det här med bloggen. PUSS / J & R

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0