oh yes

HEj,nu kom jag precis hem fråna tt ah sätt yes man,i taket lyser stjärnorna fans de inga biljetter kvar så,vi åt middag på donken,de blev pommes å dipp,på bion åt ajg daim och nu sitter ÅSa och äter upp alla ostbågar,haha.jag dansar lite och kommer på lite små sjuka filmer haha.Åsaq ska sova här idag och vi ska snart se påp barnhemmet,hoppas nån kan komma och hålla om  mig för jag kommer vara grymt rädd fast jag har sätt halva förr.kyss på tungan

ekerö

hej, Nu ska vi snart åka hem från Ekerö snart, vi firade Emilia här igår, de va jag Hedda, Viktoria, Clara, Jessica och Amelia. Vi åt tacos och hade de jätte mysigt, de har varit många tjej kvällar nu på sistone :)
När vi skulle sova så satte vi på en film, alla gick och la sig förutom jag, Hedda och cLara, vi höll oss vakna och filmen slutade lyckligt! haha vi drog av Viktoria täcket när hon sov, hon ha´,nade i chock tillstond, haha fan va roligt ! FEter ett tag när alla hade lugnat ner sig så skulle Emllia klia Hedda och Clara på ryggen, jag vet inte vad som hände men på något sett så lyckades Hedda spräcka Claras läpp, Emilia höll på att garva ihäl sig och stängde sig rakt dak med ryggen i bordet, så de blev en dramatisk kväll när allt hade ont. Emilia tog allt täcke inatt, så hag har legat med en film, men imornse hoppade jag upp till Viktoria. Nu ska vi börja dra oss hemmot, vi ska på bio litre sanare, vi ska se "i taket lyser stjärnorna"
... Jag kommer lägga in bilder från igår kväll när jag kommer hem. Juste, Hedda, Viktoria & Clara fick för sig nått sjukt igår, dom ska klä ut sig när vi ska på bio, Hedda ska vara riktigt flickig, Vikku ska vara en hippie, haha och Clara kommer jag inte riktigt ihåg. 
puss ! / rebecca

"I taket lyser stjärnorna"

jessica-litet ryck

Hej,Idag vaknade jag typ halv 10 och tittader på andra avenyn och åt scones,sedan duschade jag med mycket tvål och tvättade håret och tog på brun utan sol,sedan hade jag ansiktsmask och sedan en kräm efter,jag känner mig jätte pigg och lycklig.snart kommer åsa hit,vi ska på bio ikväll fast de blir inte så sent för jag har kommit hem 1 timme försent 3 dagar i rad så jag får inte vara ute så länge,nu fixar jag mina lösnaglar och har precis sytt mitt löshår för klämorna satt dåligt,kyssen

jessica- inte skrivit

Hejhej,jag har inte skrivit på evigheter,förlåt,har inte tänkt på att skriva,Nu så har jag och Åsa ätit chokladbollar,Imorgon ska vi på bio,jag hittade väldigt gammla bilde rpå datan,läger ut dom :) puss

jag rebecca och pontus :)

naa tack rebecca

jag och ÅSa på ett kollo

rebecca jag och emilia

rebecca sötnoos

GRATTIS EMILIA MIN ÄLSKLING !

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMILIA! 15 ÅR NU, UT OCH JAGA POJKAR MED DIG NU!
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrande år, ja visst ska hon leva! ja visst ska hon leva! ja visst ska hon leva ut i hundrande åååååååååååååååååååååår! GRATTIS!  hipphipp hura!


Du vet att jag älskar dig så mycket så mycket så mycket!






frukost med jessica i gamlastan

hej på er ! nu har jag kommit hem, åkte in till fridhemsplan med Clara och Hedda. Vi köppte klart presenterna till emilia också.
Imorse åkte ju jag och Jessica till gamla stan och åt frukost på ett fransk bageri, vi hade jätte mysigt, vi åt en fralla med varm choklad och en kroasange med choklad i :) muuums!
Sen fick vi brottom till skolan, kom lite sent men de va de värt.. Haha emilia fyllde år idag, så på lunchen gick jag Hedda och Clara och köpte mumsmums. Efter skolan väntade drygt halva skolan på henne för att ägga, de kommer bilder på de sen, jag har ingte så många.
love / rebecca


påväg till bagerit

jessica, älskar den bilden

jag och jessica på bagerit

jessicas macka, haha

jesstpessi

jag & jessica igen..

i skogsparken påväg till skolan.

jag älskar dig !

inga komentarer på utseendet

jessica din lilla tjockis!

stannade upp och tog lite bilder

jessica .. :)

haha ni missade nått, hon höll i en gren,
 men den gick av så hon ramlade !!


clara & hedda :)




du blundar för verkligheten

" du kom & tog allt ifrån mig, precis som ingenting "
...

I'm gonna smile cause I deserve to

Imorgon bitti ska jag och Jessica mötas halv nio vid sl center och åka till gamlastan för att äta frukost, vi börjar skolan kl 10, så känns skönt att börja dagen på ett annat sett än att sätta sig i en skolbänk. Jessica är fortfarande osäger på om hon ska me, men hon kommer, jag får med henne på något sett, de vet jag . hihi.
ska gå och lägga mig nu så att jag orkar upp.
/ love from rebecca


god natt, och mycket kärlek till dom som får förlite.

vi än en vi hör ihop som två träd med samma rot

Hej, sitter och pluggar lite nu. Sriver klart om spice girls till musik provet på fredag, hatar att redovisa! så jag hoppas verkligen att de går bra..:) Vi hade en avslapningsdag i skolan idag, dom hade lagt ut filtar överallt och de såg för roligt ut.
Vi fick sluta lite tidigare och på sista lektionen fick vi dricka grönt te och åka mörk choklad, haha.
efter skolan åkte jag Hedda, Viktoria och Emilia in till stan för att köpa present till Emilia. Så jag ock emilia satte oss på ett fik på uteserveringen med filtar och möööös! medans Hedda och Viktoria köpte presenterna.
Imorgon fyller ju Emilia år, haha så vi ska kasta lite saker på henne på skolgården, kan inte säga vad om hon skulle råka läsa de :) Min lillebror står i mitt fönster och torkar fönstret, hihi gulligt va, han ser för rolig ut !
Men nu ska jag sätta igång med skrivandet igen.
puss ! / rebecca

haha mille tvättar mitt fönster :)

hur äter vi igentligen ? hihi

mys pys, älskar dig emilia!

vill flytta!!!

Hej, hemma igen efter att ha varit utelåst ett tag.Vi hade halvdag idag igen, så efter skolan skulle vi hem till mig, men när vi var i porten kom jag på att jag hade glömt nycklarna.. Så vi åkte till stora essingen och handlade på coop, vi köpte potatissallad, pomesfrites, beanessås, baugett och chips, mums!! hihi.
Sen gick vi hem till emilias nya lägenhet! den va jätte fin, blir lite sugen på att flytta nu!
Men jag sitter och pratar med Emilia i telef nu, ska bli lite social nu :)
Puss! / rebecca

drom sött

" pratar med Emilia i telef nu. Ska gå och lägga mig snart, god natt sov sött. ! "


R/


lisa tänker på dig på något sett, älskar dig .

min trollunge

Hej, nu sitter ja och pratar med lisa i telefon, de va ett tag sen nu, skönt att bara prata lite..
De va sant! vi har halv studiedag imorgon! och på onsdag har vi temadag. jippi lätt vecka!
Men jag ska konsentrara mig på lisa nu :)
puss ! / rebecca

jessica- happy

HejHej,,
idag åt jag och Åsa en macka och sallad på cafe blåbär, vi pluggade engelska där, sedan gick vi till kicks och köpte lösnaglar,brun utan sol,fondation och mascara,jag har alltid hatat lösnaglar förr för dom går bara av och håret fastnar under naglarna men denna gågn har jag satt på dom bra så de känns jätte bra.När man har nya grejer så känner man sig nöjd och lycklig faktiskt,man känner dig inte lika ful och tjock haha men de kanske bara är jag som knr så?.nu ska ajg lyssna på lite musik osv,
de var allt från mig.
kicks-110 (inte den på bilden)

100 kr på kicks

175 kr på kicks

mascara-102 kr på hm

SOMMAR KLÄDER!


sjuk varje måndag?

jippi! min dator funkar igen! men jag har gått och blivit sjuk igen, och de är ett hellvete! jag vet inte hur många filmer jag har sett igentligen, de börjar bli långtråkigt nu. Jag har väl inte mycket mer att komma med nu, hihi.
/ kärlek från en sjuk rebecca




godnatt på er

stänger av datorn nu, har precis gjort en ansiktsmask, ska gå och tvätta av den nu. Sov gott, dröm sött :)

ansiktsmas, jätte ful & grisrosa i ansiktet men de ser man inte riktigt på bilden.
 Men den bjussar jag på :)


ta mig till kärleken innan livet tar slut

hej, sitter i min säng och tråkar. Jag har inte kommit igång med pluggandet än.. Men de är så otroligt tråkigt!
Idag ska jag gå och lägga mig tidigare, är jätte trött faktiskt. På tisdag sa Hedda natt vi hade halv studiedag igen? har jag inte hört nått om, men hoppas hon har rätt :) iallafall så tänkte vi ta ett yoga pass då efter skolan, hihi.
shilivippen / rebecca





R/ lite bilder

juste, här kommer lite bilder från i fredags. Hedda kunde inte lägga ut så många, men några blev de allt.

ja, där hade vi lite bilder :)
lebbfive.

friskis

hejsan, nu är jag hemma från ett jobbigt träningspass på friskis som Hedda drog med mig på. Vi skulle ta ett kl fem men de missade vi, så vi tog ett kl 6 och medans vi väntade satte vi oss på donken och åt glass, mums!
Jag ska hoppa in i duschen nu och sen så måste jag plugga.. tråkigt men ibland måste man ju, har varit ganska dålig på att köta läxorna. Men de ska de bli ändring på.
/ kyss kyss rebecca

smyg fottade Hedda lite :)

fuuuuuuuck it

shit också! nu har min lilla dator krashat helt, så jag har snott med mig pappas in på rummet och satt på en film " 3 systrar & en mamma" jag äälskar den, den är så mysig. Jag ska träffa Hedda kl fem, men de är ju ett tag kvar ändå.
Men men nu ska jag förtsätta kålla på filmen och ta de lugnt!
puss! / rebecca

kållade igenom pappas dator, hittade lite gamla bilder. saknar allt.

så sant som de är sagt

kmr du ihåg din allra första kärlek ?
ibland när du lyssnar på vissa låtar påminner dem dig om just den personen
spelar ingen roll vem du har just nu , du blir ändå påmind om homon och era stunder tillsammans .
och sen när det väl tog slut trodde du aldrig skulle bli kär igen .
visst har jag rätt ?
och varje gång du går förbi hans hus kmr du ihåg bilden i huvet , bilden av dig och honom
det perfekta paret
och varje gång du hör eran låt känner du allt om och om igen
du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din . en sista gång ..
och det gör ont varje gång du ser homon med en ny.
år efter år suddas minnen ut
men hans bild kommer du alltid ha kvar
hur kan man glömma de där djupa ögonen ?
hur kan man glömma det ansikte som vart så nära . du saknar inte honom som person .
du saknar det ni hade. du saknar att du var så bekväm i hans sällskap
att du aldrig behövde skämmas eller spela nån du inte va
jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek
det e inte den du älskade först , utan den du älskade mest ..


jag vet att alla lägger in den här täxten, men de är så sant! alla som har varit med om sin första kärlek känner igen sig i de här. De är ialafall såhär jag känner. §

/ rebecca svensk


good morning sunshine

godmorgon,
ja, nu ska jag snart börja göra mig iårdning. Ska åka och träna med Hedda lite senare ju. Tror fortfarande att hon sover faktiskt. Mamma & Pappa åker bort idag, fast dom kommer hem imorgon då, men de ska ändå bli skönt att slippa dom :)
Jag är jätte trött, pappa väckte mig tidigt, så ska lägga mig och kålla på en film nu, hihi somvanligt.
hösr senare. / love from rebecca

jessica- tju

Hej, idag så ska jag och Åsa på konfa, fett tråkigt. Vi ska vara där tills 3 och börjar 10, vi kommer få lyssna på snack om gud i 5 timmar. Jag har nog sveriges skönaste kompis, jag sa kärlek är svaret,men vad är frågan? hon fattade inget av de, hon typ babbla om ''vadå fråga vad svaret? '' haha hon är så rolig, hon trodde inte att hennes föräldrar har 6 häller, hah jag kommer ha 6 när jag e 40 elafall. Åsa sover här ikväll, vi hade en rolig kväll, jag gjorde mini shorts och så tog vi lite bilder. Puss

hur lyckas man förlora allt man älskar på så kort tid?

Hej, mamma dampar och jag måste stänga av datorn annars får hon fnatt. IKväll va ju jag och Hedda på bio, somsagt så såg vi bröllopsduellen, den va riktigt bra tycket jag, och så fick man ju fälla en liten tår :)
Nu måste jag skynda mig här, men imorgon ska jag och Hedda träna på frikis, bra gjort av mig tycker jag. Måste börja ta tag i de där med träningen.
god natt, dröm sött. / hoppas ni har lyckan med er, rebecca


jag saknar dig, & kommer aldrig sluta älsa dig

rebecca

" nu åker jag Clara och Hedda in till stan, ha en bra dag "

Hedda som liten bebis! hihi, hur sööt får man vaa?


jessica- meatballs

Hej,.
Nu har jag och Åsa stekt köttbullar, de gillar vi. Vi ska strecha och kolla på desperet houswifes. Jag ska kliippa sönder mina byxor för dom e redan trasiga så jag får shorts.
ha en bra dag puss på armbågen


lebb 5

ja godmorgon på er! vi håller på att plocka undan frukosten, men jag smet iväg till datorn och tänkte bara skriva en liten snabbis om gårdagen. Ja vi kom på ett namn till oss fem igår, haha de blev lebb 5.
Men vi hade jätte mysigt igår, vikto´ria spottade mig i håret ocg tillslut så fick jag ge igen. Vi dansade eller hoppade runt och hede jätte kul! Precis som förra gången så hade alla otroligt mycket energi och tillslut så sjönk alla ihop i en hög. Emilia gick härifrån kl 1 tror jag, och vi gick och la oss kl 4 eller nått sånt och gick upp halv 2 tror jag.
Clara kunde inte gå på bio ikväll så de blir bara jag och hedda. Men de blir också mysigt!
Nu ska jag gå och hjälpa till att plocka undan. Bilden kommer såsmåning om.
puss! / rebecca

jessica- min fredag

Hej,jag och Åsa åt nästan upp en hel chips påse,jag ahr grymt ont i magen nu.Dipperna blev lite misslykade tycker jag.Vi såg på desperet housvifes från 4 till typ klockan 10 haha,det var jätte bra men ajg har bestämt mig för att aldrig göra något kriminelt asså typ döda nån eller misshandla nån lr liknande eller vara otrogne,jag ser hur många problem dom får och hur fejkat dom lever och i räddsla,inget jag vill.Nu ska jag leta efter min mobil för jag la den här nånstans..? Puss&kyss från din mig
puss på rebecca

ha en bra kväll! för de tänker jag ha!

nu åker jag och träffar Viktoria & sen åker vi till Hedda. Hör av mig senare.
puss! / rebecca

jessica fan va roligt vi hade!


HAHA jessica kommer du ihåg!
våran dams och allt, fan va roligt de va!

nej för jag kan inte längre stå imot

hejsan hoppsan! Har precis sett på Horton med mille, hihi. De är faktiskt en jätte mysig film. Älsar låten dom skunger på slutet. "jag kan inte längre stå imot" haha den är så jävla härlig.
 Men nu börjar jag bli trött på de här väntandet! vill åka hem till Hedda nu!! Jag håller på att döö av tråk här hemma nu.
Men snart kommer släckten och då blir de säkert lite roligare iallafall.

bröllposduellen


" Emma och Liv har varigt bästavänner hela livet och delat allt, även drömmen om
de perfekta bröllopet. Men när de sker en dubellbokning som gör att båda deras bröllop råkar
hamna på samma dag, samma tid, på samma lokal är de bara en sak som
gäller- catfight "

med är allt bra!

De här kommer bli en helt underbar helg! Idag ska vi vara hemma hos hedda, fan va mysigt vi kommer ha de.
Och så ska vi sova där också, undra om man kommer få nån sömn. haha. På lördag vet jag inte vad som händer på dan, men vi tar de nog ganska lungt skulle jag tro, och på kvällen ska jag Clara och Hedda på bio och se brölloppsduellen, de skrivs att den är ganska gålig... Men jag tyckte den verkade bra så. Nu är jag hemma, pappa fyller år idag, så jag äter här hema och den ska jag smita iväg till Hedda.
Wellwell hoppas alla får en underbar helg/ kväll
love from me

jessica- förät

Hej, jag och Åsa sitter och föräter kakor haha vi åt ett helt paket. snart ska vi hem till mig och se på filmer och äta chips med dipp. Idag så har jag varit i skolan som vanligt, ingen aning om vad som händer i helgen, jo förästen ska städa i hela min garderob imorgon så jag msåte ta ut alla kläder och vika ihop dom. fatta att jag blev stört sur på mamma när hon sa de.
aja puss

förra året

från rebecca till er alla

subulu ! seeeeg dag som faaaaaan! jaja, skolan gick ganska snappt och efter de åkte jag Hedda och Emilia hem till Hedda och skulle plugga, men så blev de självklart inte. De första jag gjorde va att ta en dusch och tvätta året och så medans emilia lagade mat till oss. Sen satt vi bara och pratade och tog de lungt. Men de va skönt.
Jag var tvungen att vara hemma kl fem idag, min syster kom hit och hjälpte mig med biologin, fattar NADA!
Wellwell, Mamma köppte en ny platttång till mig idag, men hon har ju inte precis så mycket koll på sånt, så den söööög!
Men ska byta den imorgon om de går.
Hör av mig senare. rebecca


jessica- förlåt

HEJ, sorry jag har inte skrivit på väldigt länge, men nu tog jag mig tid och gjorde det. igår bastade jag med Åsa. Mikael och oscar kom och gav mig pengar för micke var skyldig mig. sen bastade dom med oss ett tag. Sedan gick dom å sen kom bara micke. hmm, jag läger ut kankse 2 bilder men dom käns lite för privata..
Idag så har jag vart i skolan och det var någon kille i solan som frågade om vi ville ha mackor så vi fick 3 mackor jag Åsa och Becca asså haha. Jag ska nog plugga snart men det är så jävla tråkigt, aja puss



FUCKING HELL

fan också! nu har mitt plattång kolapsat! shit! den har stängt av sig själv för ett tag men nu så sattes den inte på igen :(
Men jag tog mammas gamla och den tar typ 30 minuter att värma upp! Panik, jaja
/ rebecca

GODMORGON

Godmorgon på er.
Nu har jag precis gått upp och satte på datorn. Jag ska ringa och väcka Pontus nu, så att han kommer upp idag.
Axel den jäven ringde och vävkte mig kl 8 idag. haha. Men nu är de dags att börja fixa sig så att man inte kommer sent.
love

HAHAHA!!

nu sitter jag och pratar med pontus i telef. Vi skickar gamla bilder på varandra, GUD! jg håller på att garva ihäl mig! Hittade (förlåt) men världens fulaste bildpå pontus. Shit va jag garvede!!! Ja nu ha jag fått mit stratt för dagen.
Kan tyvär inte lägga ut bilden, för då är jag dödens!

haha jag älskar dig bästavän

JIPPI ! NU ÄR JAG GLAD IGEN! HAHA

såg en film för inte sålängesen men åsa, kommer inte på vad den heter nu, men jag blev helt förälskad i en kille i den filmen ! och efter de va jag fast. Men så kom jag aldrig på vad han hette. Men jag kållade på ( onlynew.blogg.se ) och såg en bild på han.




jag ska köpa vingar för pengarna

Om jag skulle kunna göpa vingar för pengarna så skulle jag göra de. Jag sjulle ta dig vart du än ville. För min högsta önskan är bara att du ska må bra. Jag har aldrig gjort nått för att såra dig. Om jag så kunde så skulle jag vilja köpa hela världen till dig och sedan slälla allt till rätta. De finns alltid en början och ett slut, men vi har inte kommit till sluten än, även fast de kanske känns så ibland. Men aldrig att jag skulle ge upp nu, aldrig att jag skulle ge upp har vi har. Jag vet inte vad jag ska göra för att ställa allt till rätta, jag kan inte ändra på varända litet fel på mig, men jag kan bättra mig, och de kan du också. De kommer aldrig funka om vi inte kämpar. jag älskar dig oavsett vad.

disgusting

hej, jag gick hem lite tidigare från skolan idag. Mår inte riktigt så bra. Haha idag kom äntligen den efterlängtade dan när vi disekerade! Åsa & Jessica gjorde inte så mycket så jag fick hugga ihäl de :) Efter de började jag må illa så jag fick gå ut där ifrån. Jaja nu sitter jag och ser på en film, ska försöka plugga lite en, men de vill jag helt inte tänka på.
kramar / rebecca
lite bilden från disekeringen idag.

usch va äckligt

De där har jag delat på !

blodig hand :)

Ser ni! jag håller i hjärtat!!

haha dom våga knappt röra de §


precis innan vi började.



ny blogg kanske

hej hopp. Nu har jag funderat ett tag. Clara ska starta ny blogg idag tror jag, och jag kännde mig också lite sugen på de. Men jag vet inte, isåfall får väll jessica den här bloggen, & hon får göra vad hon vill med den. Men somsagt jag är inte säker.
De va allt för mig.  rebecca

SOMMAR PLANER

Här kommer våra sommaplaner. Vi har 3 alternativ eller så kör vi allt :) ni kommer bli sååååååå avundsjuka! hihi.

SOMMARPLANER
1. Frankrike, & vi bor hos min farmor.
2. Vi åker ut till nåns land & sover där en natt.
3. där har vi en kryssning planerad, måste bara få me oss 2 vuxna.
4. MAMMA GICK MED PÅ ALLT!


Fan va kul vi kommer ha de!

halv studiedag

hej, vet ni! vi hade halv studiedag idag, så vi slutade 11.30. Jag orkar inte skriva om va vi gjorde i skolan, men jag kan ju skriva att min dag var rakt åt helvete!
Efter skolan åkte jag, Viktoria, Clara, Hedda & emilia in till stan. Jag köpte en t-shirt med nått tryck på, men den va lite stor så jag ska byta den. Sen satte vi oss på ett fik och bara pratade. Vi planerade sommaren, fan va mysigt de blev.
Nu ska jag a nått & äta och se på en film :)
kram / r





vi va inte gjorda för varandra

Du förudmujkar mig iför alla & fick de att låta som a allt var mitt fel. Säg de till mig istället om de är så du känner. Du tar aldrig tag i nånting uatn låter promlemen vandra vidare. De funkar inte så. Jag täker inte skriva som du och säga allt du gjort mot mig. Jag skulle kunna rabla upp allt här och nu och låta di skämmas precis lika mycket. Men du & jag är helt olika personer, & jag är inte som du...

jessica- plugg

Hej,
jag blir bara så ledsen och trött när jag hör ordet plugg/ läxor/ plugga. Idag var jag med Åsa, hon lockade mitt hår och sän lyssnade vi på musik och dansade och filmade lite och hade kul. Sen gjorde jag en kul grej så hon garva så hon svalde vatten så hon fick ingen luft och typ halv dog haha. På kvällen kom M förbi i typ 5 sekunder å sa godnatt. Nu ska jag göra franska måste vara kalrt med nått kapitel och ja har inte börat.

natti natti

Hej, Jag har jätte ont i huvet & magen, så jag stänger av datorn nu. God natt, sov gott & dröm sött eller dröm ingenting.




nu va de dags att bli sjuk igen

hej på er. Nu har jag gått & blivit sjuk igen. Men de är ganska skönt att få vila. Jg vankade halv 1 idag, ska äta lite frukost snart. Idag ska jag bara ta de lugnt, kanske plugga lite om jag har några böcker hemma. Men annars ska jag bara se på film och bli FRISK!

Jag får bara skicka 5000 sms i månaden, de är ganska mycket & jag trodde aldrig att jag skulle nå upp ill de. Men nu har jag redan skickat 4975 st, så jag har bara 25 st kvar. Jag kommer aldrig att klara de! greps lite av panik nu bär jag såg de.
Så att alla vet så kan jag snart inte smsa mer. Wellwell, de var allt för mig .
kram / rebecca

lite bilder från i lördags.


fick vänta på bussen i 20 min, jag & hedda

hedda på bussen.

haha! jag hoppade på hedda

matilda :)

sajk, osminkad

en liten fluga

jag & matilda, osminkade & trötta.

18 januari

hej, nu är jag hemma igen. Har varit med Hedda & Viktoria hela dan. Vi har haft jätte mysigt! Jag mötte dom kl 3 vid sl center & sen gick vi och satte oss på ett fik, efter de har vi bara gått runt i lite affärer. Jag & Hedda åt middag på MC, hihi somvanligt.


Jag kanske ska färga håret ikväll :) jag ska slinga de lite ljusare, men de står att de inte är till för mörkbrunt hår, vilket betyder att de inte är till för mig. Men jag är så trött på mitt hår, vill göra nån förändring. Jag ska köpa nya extensions nu & då är de lite onödigt att köpa i samma hårfärg tycker jag. Men jag tror jag chansar på dehär så får vi se hur de blir & jag får gå utan extensions ett tag .
Nu är de dags att plugga lite igen, skönt att slppa de lite senare ikväll.
LOVE

lite bilden från sommaren 08
ta mig tillbaks!!!!

you treat me as if I never existed

Godmorgon.
Matilda sov hos mig inatt. Vi hade jätte myigt, gjorde inte så mycket utan satt mest & pratade lite. Nu har hon precis gått hem & jag ska snart träffa Viktoria & ta en fika. Måste bara försöka samla ihop lite pengar först. hihi .
Wellwell, nu är det ju söndag igen, vilken betyder söndagsångest. Tror jag måste köpa nått idag, de skulle kännas bättre :) . Men nu ska jag börja göra mig iårdning.
kyss kyss / rebecca

...

hej, nu har jag kommite hem för ett tag sen, vi har druckit varm oboy och ätit mackor! jätte mysigt! hihi.
Som jag sa innan så har jag bara tagit de lugnt hela dan och slappat hemma. Sen träffade jag hedda och vi åkte till fridhemsplan och träffade massor av folk. Efter vi hade gått kungsholmen runt skulla allt på nån fest på brommaolan... Men jag och hedda kännde inte riktigt för de så vi drog hem till gurra, joccie va där också, men där stannade vi inte så länge, kände oss inte speciellt välkommna så vi drog. Vi fick vänta på bussen i 20 minuter, fan va irriterande... men vi hade lite roligt där ändå, tog lite bilder och så. Igentligen skulle vi ham till timur, men kl han bli halv 11 och jag skulle hämta upp matildapåvägen hem, så jag skit i att åka dit. MAtilda sover här inatt, ska bli jätte mysigt, imorn ska vi bara ta de kugnt och ha mysigt. Och lite senare så ska jag nog ta en fika med Clara tror jag.
Igår är historia, idag är en gåva, & imorgon är en dröm.

All for one and all for love

hejsan hoppsan, de här jag varit en riktigt seg dag, jag har bara tagit de lungt, riktigt skönt faktiskt.
Men jag tänker inte sitta hemma hela dagen! uatn ikväll ska jag vara med hedda, jag vet inte vad vi ska göra, men nått kul kommer man alltid på. Hade inte så mycket mer att komma med. GAnska tråkigt, men men.
LovFrom Rebecca

jessica-glasögon

vilka glassögon skulle ni vilja se mig i i sommar ? välj, jag gillar ingen av dom utan gjorde detta mäst på skoj.
1-förstår itne hur man kunde ha sånna här i sommras.
2-lite typ gubbpilot glassögon hah.
3-som min mamma hade på 70 talet typ.

jessica- våfflor

Hej,
nu står jag o åsa och gör våfflor och vi lyssnar på tokyo, får lite minnen från förra sommaren. Idag gick vi upp 1 och snart ska vi äta lunch . Ikväll ska becca någonstans och kommer kanske tvinga med oss.
Här kommer bilder från igåår, Puss





barnvakt

hellu, och godmorgon. Eller jag vknade faktiakt halv 11 idag. Tidigare en vanligt. Idag bestämde jag mig bara för att vara hemma och ta de lugnt, och de passar pappa på att använda mig som barnvakt, så nu ä jag hemma och ska göra lite lunsch till mille. Försöker få han att hjälpa till men de hade han ingen lust med. hihi.
BIG KISS

fy faaan va ääääckligt!!!

JAG ÄLSKAR ER

hej ! igrår hade jag världens mysigaste kväll! Vi fem tjejor va hemma hos Viktoria, och hade de jätte kul. Vi måste göra de här oftare. Vi köpte mat på mc och gick hem till vikku och åt, sen kom hedda, vi dansade, eller vi hoppade mest runt. Lite senare på kvällen satte vi oss ner och pratade om riktigt pinsamma saker som vi aldrig berättat för några innan. Men de va roligt att höra på, och att man inte är den ända som gjort bort sig. hihi.

En sak är säkert, ni är dom underbaraste människorna
jag någonsin träffat. Jag älskar er


jessica,åsa sover

Hejhej,nu pratar jag i telle och Åsa typ halv sover,ikväll så var vi på fridhemsplan och åt på mcdonalds sedan var vi lite på fridhemsplan sedan åkte vi till solna centrum och var i gallerian ett tag sän åkte vi till fridhemsplan sedan till hornstull å skulle träffa en men sän åkte vi till söder vid skrapan å träffade en killkompis,rolig kväll,bar åka runt var man vill,Nu ska vi sova för åsa sommnar på köksbordet,haha PUSS
jag och rebecca, jag skulle snurra runt henne men så trillade vi haha

jessica-techno

Hej,nu sitter jag och Åsa och lyssna på gammla techno låtar,man får så många minnen.
Vi ska käka middag på mcdonalds det ska bli gott,hehe.Skriver kanske mer ikväll om jag får ha datan, puss

R

hej igen, nu sitter jag och lysnar på " if i were a boy" har fasnat vid den igen, har faktiskt tagit fram böckerna nu, men får inte så mycket gjort, man ska vara klar till sida 111 imorn ochj ag är på 109, och sen så har vi so och musik också, hur ska jag hinna?
Musiken är inte så svår, ska välja en grupp att redovisa om, frågaed philip vår musik lärare idag vad han tyckte jag skulle redovisa om, och tillslut så kom vi fram till spice girls. Usch jag hatar att redovisa! jaja de ska nog gå bra.
Jag vet inte men på något sett så känns de inte så seriöst med skolan längre, vi har bärjat ganska lugnt, knappt några läxor. JÄTTE SKÖÖÖNT! hihi.
Juste, jag pratade med Clara, hon och Hedda var och färga håret idag, och hon lura i mig att Hedda hade färgat håret brunt/svart, va tvungen att ringa och kolla om de va sant. haha. Men nu ska jag få nått gjort här .
/ lisas teddybear

love is an impossible drug

statistiken börjar sjunka igen ! de tycket vi ju inte om! börja läsa mer!!!
Jaja nu har jag precis sett klart på filmen, den slutar självklart lyckligt som dom flesta filmer.
Wellwell, nu ska vi snart äta och jag ska tvinga fram böckerna och börja plugga, hur segt det än är så måste man ju ibland.
Mamma och Pappa har börjat leta lite resor nu, hoppas verkligen att dom planerar att åka nån stans, är så extremt trött på trååååååååååååååååååkiga sverige! längtar efter sommaren och slippa gå runt och ffrysa, fan va skönt!
men nu är de dags för mig och stänga av datorn.
rebecca

jessica- telle

Hej,nu pratar jag i telle med Rebecca och messar lite.
Idag så gick ja hem direkt efter skolan och pluggade, de behövdes!. När jag var sjuk så kom gulliga Rebecca och Åsa över till mig och hade med sig vitlök, apelsin, och varmt vatten med honung, dom gjorde pankakstårta också och hade med sig godis, det var myssigt, sän noppade Rebecca mina ögonbryn så dom är mycket smalare nu än förr. Nu måste jag konsentrera mig på rebecca puss hejdå

bild på min och rebecca på Pontus och Johns band träning.


film mys

hej, nu sitter jag hemma och ser på en film, de är så skönt att bara ta de lugnt ibland tycker jag. De här skulle bli min plugg dag, men jag vet inte riktigt om jag orkar, jaja. nu ska jag se på min film här. / rebecca

i was born to make you happy

halöjsan, sitter här med matte boken framför mig och fattar inte en ända dugg, jag behöver verkligen hjälp nu, känner att de kan bli ett omprov på detta faktiskt. Men jag ska försöka och götra mitt bästa. Jag orkar inte plugga längre, tror jag bara går och lägger mig framför tven och myser lite, låter jätte skönt tycker jag! hihi. Jag tor de här blir mitt sista inlägg idag, men vi hörs imorn .
sov gott, dröm sött eller dröm ingenting



VIktoria min lilla köttbulle :) <3

I would do everything for love

hej, nu har jag ´kommit hem, har varit på stan med åsa och jessica, köpte llite kläder, 2 linnen 1 tubkjol och en tröja som jag ska lälja till mamma, hihi. De har varit väldigt lungt i skolan idag, vi hade först hem kunskap, sen lunsch och efetr de fack vi hål timme, vår no/matte och svenska lärare va sjuka idag, så vi fick inte disekera... men vi hade ingen svenska så vi fick sluta tidigare, fan va skönt asso. Jaja nu ska jag gå och äta lite. / rebecca


fuuuck it right back

Nu har jag precis duschat, ska gå och lägga mig snart tror jag, börjar bli ganska trött. Hade inte så mycket mer att skriva, blir ett ganska kort och tråkigt innlägg, men men. skriver mer imorn.
.PS. I love u

lite godis om dagen är bra för magen

hesan hoppsaqn lillebror, sitter hemma hos jessica och har gett henne sin hukelemuk medecin, hihi så nu ska hon nog bli frist, vi bakade en pankakstårta till henne också. Jag har precis noppat hennes ögonbryn.
Ikväll är det nog bara bluggande hemma, tråkigt , men men de är skönt att få de gjort. Imorgon så ska vi disikera ett hjärta på biologin, usch va äckligt, men de ska bli roligt tycket jag...
Jäjä mamma ringde nyss och ville att jag skulle komma hem och äta nu, så tjingeling på er.
love rebecca

jessicea

hejhej världen,
Idag är jag sjuk igen,jag hade svårt att sommna igår för jag kunde inte andas genom näsan.
Nu så drog jag bar apå mig nått,har rebeccas rosa byxor och ett rosa linne,ska bara ner till 7eleven och köpa mig en tidning,de blir nog ''solo'',Idag så ska ajg väll sitta vid datan,kolla film kanske,ta på brun utan sol, lyssna på musik, och hoppas på att rebecca och Åsa kommer och överaskar mig efter skolan,haha.Nu måste jag gå hejdå

jag och micke i tunnelbanan, min flummdag haha.


nått att tänka på

Jag lärde mig en gång att de viktigaste är att lysna till sitt hjärta, att inte alltid tänka på andra och kanske göra de bästa för en själv ibland. Det är inte alltid de blir som man vill eller tänkt sig, oftast har man för höga förhoppningar. Men de bästa är att ta dag för dag och inte tänka så mycket. Man  kan ändå inte ändra på de som hänt. Lämna det förflutna bakom dig innan du går vidare. Man kan inte bara få & få men aldrig ge, de kanske funkar för ett tag, men aldrig i längden. Ta inte alltid allt så negativt, tänk på vad du gör innan du säger nått, oftast tar man så fel, även fast personen verkligen inte ville såra.

rakt åt hellvete!

Hej, jag sitter hemma och är barnvakt till mille, jag har satt hab framför tven. Han sitter jag kollar på guldbaggen och väntar på att mamma ska dansa. Inte för att skryta eller så, men hon dansar faktiskt med björn gustaffson ikväll. hihi.
Idag har min dag varit helt åt hellvete! ingenting har varit på sin plats riktigt. Men efetr skolan så gick jah och åsa hem till mig och bakade faktiskt en kladdkaka, hehe, men det var gått iallafall. När den var klar satte vi på en film och sen gick hon hem.

osminkad på lander, men den bjuder jag på.

jessica-sallad

Hej,jag tänkte tipsa om lita mat och visa vad jag äter till lunch idag,när man är lycklig så känner man dig fräch och vad passar inte bättre än en sallad?


inehåller-tomat
gurka
sallad
saltade sojabönor
minra än en tsk olijolja,och balsam vinäger,
salladen blev inte så jätte god,haha men det är bara att andvända fantasin och mixa ihop lite,lycka till



 


jessica- kära pappa

Hej,idag är jag sjuk.
på morgonen så kom pappa hem emd frallor och halstabletter,nu lyssnar jag på ''this is the word we live in'' man får sån otrolig sommar känsla,jag har precis andvändt brunm utan sol och springer runt med de,jag e ensam hemma,ska precis göra en sallad har stretcat(felstavat) också,Livet käns helt underbar just nu,jag är så otroligt lycklig,ska sätta på ''fest hos mig'' får sommar känsla av den med, tjingeliing ha en bra dag i skolan mohahha

gammal bild på Rebecca men otroligt söt (förlåt vet inte om du gillar den Rebecca)


jag är så trött på dina ord

hej, nu sitter jag här hemma och stängt in mig på rummet, och precis ätit. Idag hade vi så mysigt! Hedda och Emilia hyrde film, jag och Clara köpte chips och godis och viktoria köpte läsk och dipp, sen satt vi bara hamma hos mig och myste. Somvanligt kommer jag inte ihåg vad filmen hette, men de var den där när en kille gifter sig med en tjej och på deras smekmånad så blir hon helt hämsk, jag är ganska dålig på att förklara, men men.
Jag är riktigt uttråkad nu, så kanske sätter på en film. jaja.
love / r

jessis

Hej,
Igår så var vi hos gäster,jag låg mäst i kevins säng och kolade på tv medans killarna spelade cs,sedna var jag med emilia och johanna dom går i 4an och 2an,vi sjöng abba singstar,haha jg var jätte dålig på de.nu är ajg ensam hemma så jag springer runt i lägenheten,hehe.Idag vet ja inte vad sja ska göra,ska kanske ringa Åsa och kolla när hon kommer hem från norrköping,hejdå <3

can you feel the love tonight

hej hej, nju har jag ätit och ska snart bege mig hem till Clara, vi ska ju åka snowboard idag. Men Clara ringde nyss, och så kom vi på igen att man behöver ju en vuxen för tt kunna hyra, men de löser vi nog på nått sett.
Men jag skulle bara skriva ett litet snabbt innläng. Hör av mig lite senare. rebecca

GRATTIS CLARA!

hej, glömde att sriva och gratta clara, tänkte skriv nu innan klockan slr tolv. så GRATTIS älsklingen !

"ps" nån liten jävel har stängt av mig från playahead ända fram tills  2108- 12- 17 ...

/ rebecca


no one else can speak the words from your lips

hej, nu har jag inte hunni skriva på ett tag, har nämligen inte haft tillgång tilll någon dator.
Våran dans vi var på gick ju inte så jätte bra, vi hamna helt fel, de va som nån slags hippie dadns, men han som styre hela grjen var stört skön, an köde verkligen sitt eget race.  Efter de har de vll inte hänt så mycket, livet på kungsolmen står still. Lisa sov hos mig tills idag, så vi vaknade vid halv 2, eller vi blev väckta. Sen åkte vi in till stan med hennes mamma, ag bytte mina jeans och sen åkte jag och mötte Viktoria, Hedda och emilia. Hedda skulle på restuange med famijen, så jag Vikku och emilia åt på mc. Vi satt kvar därjätte länge och frsökte komma på nått att göra, men vi träffade lite folk sen, och nu är jag äntligen hemma igen.
Imorn, så ska vi åka snow board igen, men måste ju lära sig tills romme. Jag vet inte riktigt vilka som ska me, men hedda  viktoria iallafall.
Nu ska jag sätta på en film och mysa lite..
.PS. I love u

jessica-mums

Hej,nu gör jag och min lillebror tacos,mamma och pappa ska såklart lägga i sig hela tiden,Jag sitter emst och äter taco chips med guacamole och nån ostsås.haha.Idag så var jag i skolan som vanligt,har ganska mycke läxor tycker jag,4 stycken ovh alla är stora,jag köpte en brunutansol spray idag,prövade dne på armarna nyss och den är bra för dne är så jämn men ändå lite färg,me like.Jag bara längtar tills sommar när jag och Åsa min vän ska ligga på bryggan på landet och sola å ha på musik å umgås med några där,haha,men nu måste jag dra Puss hejdå

åker och dansar nu...

hej, bara ett snabbt innlägg, men nu ska jag och lisa åka och dansa. Vi satt och pratade påd skolsystern i skolanm och så kom vi in på massa olika saker och så sa hon att hon hade sett en rubrik om att man kunde prova på att dansa på stockholms balettakadumin, så hon skrev ut nått papper, haha tyckte jag var snällt av henne. Så nu är vi påväg.
önska mig lycka till & en spark i baken.
kram

R/

hejsan hoppsan lillebror. Nu sitter jag hemma här med lisa, har precis kollat på monster film, den där med därrarna med maximilian. Idag har jag haft en liten dag med pontus, först va vi ju och fika, sen åkte vi och träffade john, dom har mulat mig hela dan, sen gick vi till donken och john åt somvanligt.
Skriver mer lite senare...
puss & kram

lilla lillebror <3

R E B E C C A

Hej hopp, och godmorgon på er. Nu sitter jag och pratar med jessica i telef och så har jag precis duschat.
Jag ska snart träffa pontus och ta en fika... sen ska jag hem till Clara ochn lämna ochb hämta massa kläder, och efter de kanske jag ska ta en fika med matilda och sen ska jag och jessica ta en preomenad.
Jupp imorgon börjar ju skolan igen, och det tror jag ingen är precis glad över, kanske susanna... haha.
Men jag måste börja skynda mig, jag ska träffa pontus snart.
love rebecca..

Jag & Clara i sommras. love u

you will be forever in my heart

Hej, idag så var det snowboard åkning med lina små tjejor, haha gissa hur de gick. Clara och emilia ar jätte duktiga men jag Hedda och Viktoria hade ju aldrig åkt förr. Och de första hedda skulle göra va självklart att ta sig upp för liten, haha lilla gumman hon ramlade av 4 gånger och jag och emilia satt ibacken och bara garva, men de roligaste var att hon aldrig gav sig, dom fick till och med springa upp med henne en gång. Gud va jag skratta.
Vi gick upp för backen varje gång, fast inte ända upp, men så åkte vi ner därifrån. Jag lärde mig ploga tillslut och så gjorde jag en halv säng, haha känn på den du. Jaja de va roligt, alltid kul att tästa nått nytt, men nu har jag bestämt mig för att lära mig, de ser ju så mycket bättre ut än att åka skidor, fast jag tror man måste kunna också.
När vi var klara så åkte vi hem till Clara, hennes pappa hade lagat middag till oss alla, de blev spagette med köttferssås, de var jätte gått.  Efetr middan gjorde vi oss iårdning, och sen så slutade de somvanligt ute på kungsholmen, men men, man börjar vänja sig vid att de aldrig finns nått kul att göra...
Ska gå och duscha nu, ses.
.PS. I love u

jessica-ränsa tankar

Hejhej,jag har rpecis kommit hem,jag var ute med oskar och niclas,vi köpte mjölk och chocklad lr dom gjorde sedan var vi ute å snackla och kastade snöbollar på bilar lr dom gjorde haha.Imorgon hoppas jag att jag kan träffa Åsa om hon kan förstås.jag ska lägga upp bild i detta inlägg så rebecca inte klagar haha.jag var på bio med dom igår,det är så skönt att komma ut nu,de spelar ingen roll med vilka,jag sysselsäter mig hela tiden så man slipper tänka så mycke på allt.Puss hejdå

gammal bild på mig och camilla,


jessica-kort inlägg

hej,
idag har jag inte gjort nått speciellt,jag har precis varit ute med hannse,gurra,fredric och nån annan kom också.Jag har sätt på film och stickat också,måste vara klar med en halsduuk i över morgon,menmen nu måste jag gå,hejdå


R /

Nu har vi kommit hem från bion, den va inte så jätte bra men den funkade väl att se på. Jag var livrädd, varje gång de sa " poff " ! så hoppade jag till. D kännde som att alla stirrade på oss, vi satt längst fram, va ganska högjudda och alla satt och hoppade till då och då. De va inte riktigt min filmsmak men hadda och vktoria ( som valde filmen ) tyckte den va jätte bra. Ikväll ska jag komma i säng tidigare än går, så natti natti på er din lilla filur.
Der är bara en tillfällig designe på bloggen, tills vi hittar någon som är bra på de hela :)
.PS. I love you

J E S S I C A

he, nu är jag hemma hos rebecca, hon står just nu och plattar mitt hår. Snart ska vi på bio, vi ska möta alla andra kvart över 8. Jag tycker filmen lät ganska dålig, men men, man kan ju alltid ge den e chans. haha.
nu ska vi gå §
love / J

bio ikväll med tjejorna

hej, nu har jag kommit hem från våran lilla fika, ibörjan va det bara jag Hedda, Emilia och Clara, vi fikade ,lite, e va jätte dyrt! hahs. Lite senare kom viktria och sen kom jessica. Så jessica följde me mig hem och nu har vi precis ätit, ikväll ska vi gå på bio, jag Clara, Emilia, Hedda, Viktoria, Jessica och så kanske Micke och John. Jaja hoppas de blir mysigt, nu ska jag ringa runt och kolla vad de blir för film. hör av mig lite senare.
/ kram rebecca

you have to fall, to then be able to get up

"Du gav mig hopp, du gav mig tro. Du gav mig lycka, du gav mig tårar. Nu är du bara som en sten på marken, en snö fling i luften & en sjärna på himlen. Du är allt som de redan finns miljoner av. Jag orkar inte bli sviken gång på gång, men jag förlåter dig, jag förlåter dig för att jag är rädd för att bli ensam."

lämna de förflutna bakom dig, innan du går vidare.

hej godmorgon på er, nu håller jag på att sminka mig, har precis duschat och tvättat håret, de va skönt.
Kom i säng ganka så sent igår, ljag pratade med jessica i telef till kl 3 tror jag, sen gick jag ich la mig kl 4.
Så jag var döts trött när jag vaknade, är fortfarande ganska trött .
Idag så jag träffa Emilia & Clara, vi ska till stan och bara ta en fika oh prata. Efter de så vet jag interiktigt vad vi ska göra, med de får vi se då.
Nu är de dags för mig till skynda på lite.
/ kram rebecca

har haha, i sommras...

jessica- hej hopp

Hej era små filurer,(snor rebeccas citat)
Nu har jag precis vaknat, tänkte att allt skulle vara glömt men icke sa nicke.
Nu sitter jag och äter frukost, ägg, macka med lax och mjölk, hehe.
Åsa kommer hit snart, jag ska nog ta daim caputiono(lr hur de stavas) också.
Hejdå pussss

 björnrike, J <3 R

jessica-tears

Hej och godmorgon eller godkväll,klockan är halv 4.
Nu så har jag och Rebecca livssvåra problem,båda måste välja mellan 2 saker typ.Vi snackade i telle i 2 timmar ungefär, Rebecca sa att jag skulle sätta på ''lyssna till ditt hjärta''men mina högtalare fungerar inte.,de käns skönt att snacka med dig.love to Rebecca Svensk and fuck the rest!

älskar dig Rebecca Svensk, sistener

one day whitout you are unfair

hej, just nu sitter jag och pratar med jessica i felef, har precis sett på film, den här gången så blev de ps. i love u.
jag satt och grät hela filmen rakt igenom. ( de va faktiskt bra, se den om ni känner för att gråta lite )
Idag vaknade vi tidigare en vanligt, vid 12 tror jag, i segade lite på morgonen stekte oankakor och gjorde oss iårdning.
När vi var klara tog vi bussen in ill stan och skulle byta lite saker, men vi fick inte så mtcket gjort. Lite senare åkte jag hem till mig och clara kom hit, vi satt bara och pratade och jag satte på mig mina lösnaglar. När vi va klara hemma så åkte vi till donken och åt lite, sen kom resten. Vi hade skit rtåkigt kväll, eller iallafall jag, så jag och viktoria gick till 7 eleven och köpte en browni och gick hem till vikkus mamma och åt.
jaja, jag ska upp ganska tidigt imogon så jag ska gå och lägga mig nu.
/ love from rebecca

lite bilden från skidåkningn §

Jessica-lite kläder

Hejhej,idag så ska jag itne göra nått speciellt,gå promenad själv,dricka caffe med daim smak,haha det smakar oboy så det är jätte gott,fast detta är mycket godare än oboy.Jag åt lite myssig frukost med familjen idag sän spelade jag och min lillebror guitar heroe fast ahn var bättre än jag så jag blev lite suris.imorgon ska jag vara med Åsa,ingen aning om vad vi ska göra men aja.Jag saknar Mikael skit mycket nu,nu ere bara 2 veckor och typ 3 dagar inan han kommer hem.baajs,hur ska jag klara det.Här kommer bilder på lite tröjor som jag fick av philippa Berg på nyår,jag köpte 2 för 50 kr,jag har inte bild på allt.
en svart fredperry
nån rosa tröja,inget märke
en lilenscott tror jag(ingen bra stavning på det haha) jag är ju inte direkt bra på märken.

rebecca

hej, nu har vi kommit hem för ett tag sen, mamma och pappa har fotfarnde inte kommit hem. Vi var på middag hemma hos min syster, hon fyllde år idag så jag, lisa och min familj var där på en liten middag. Det var mysigt, fast de blev lite långtråkigt tillslut, så vi drog hem. Ikväll så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men de lär vi märka.
kram / rebecca

min lillesyster kommer du alltid att förbli

snabbis §

hej hopp, nu ska vi se på film , the butterfly ftor jag de blev ...
jag och josse tog lite bilder.

PUSS PÅ RUMPAN

vi kommer bli proffs

hej hopp. Nu har vi kommit hem från våran lilla skid resa... De gick bra, lite segt i början, men josefine hade inte åkt på ett tag så vi alla fick en ganska seg start. Sen ramlade josse ugnefär 100 m. Haha, jag garva så jag höll på att kissa på mig, de va så synd om henne, sen vågade hon inte åka mera, Så jag och lisa åkte iväg själva, upp och ner minst 100 gånger känder de som. Jag hade glömt strumpor, eller jag hade ett par tunna, och lisa hade 3 par, och jag fick inte låna ett par, fan va sur jag va... och gissa vad? mina fötter frös till is. jaja, nu ska vi väl göra lite mysigt här och kanse se på nån film, jag och josse vill se systrar i jeans, haah men de va väl inte lisas fovorit precis.
ha en underbar fortsatt kväll/natt
love / rebecca

jessica-

Lite bilder som becca laddade upp fast ine på bloggen,kommer här :)





haha de avr tider de
näs puss typ :P
1 år sän,ja tycker jag ser ut som nuälskar den bildenäter glass:)
i björrnrikejag älskar rcs

jessica-igår,idag

Hej,
Igår så köpte jag och Åsa typ 6 bullar haha.Vi åt dom och drack cider medans vi kollade på pirates of the carabieen.Sedan gick vi ut och träffade louise och åt på mc och snackade.Sän gick ja å louise hem till mig å skulle spela guitar heroe men hon skulle dra direkt så .Idag så gick ajg upp vid 10 typ och min morsa och lillebror sskulle till judan skogen oc dom tvingade med mig så jag tog me mig Åsa.Vi hittade apträdet(som vissa känner till) så klätrade jag i det,sedan hittade vi kilarnas läger osv,lite roligt.Sedan åkte vi till solna centrum å träffade några killkompisar.Louise skulle sova hos mig men hon fick inte för min morsa för vi skulle tydligen låta för mycke så jag sover hos Åsa idag,vi ska på bio på kvällen sän.Nu sitter snälla jessica och försöker fixa ragg till Åsa från gottland men han ville tydligen haffa mig men jag kämpar.Åsa kallade mig att jag var sjuk i huvet,jag ble jätte ledsen faktiskt.HAHA men jag kan ta det.Nu ska vi kolla bilder puss på mun

ser ut som ett mongo§

hej, nu har jag kommit hem och börjat packa ihop mina saker. Jag har precis testat teckbyxorna, haha jag ser ju för rolig ut. Jag låtat vår grannes, dom är jätte förstora... jaja. Mamma är och tar ut pengar, det kortar bara 300 kr för allt, de tyckte jag var billigt. Fast det är bara en backe öppen, men men, man kan ha kul ändå.
En liten knas bild på mig

haha mupp...

skidor ikväll

hej hopp, nu är jag hemma hos lisa, när jag kom hit så låg dom förtfarande och sov, men jag väckte dom.
Nu ska jag gå hem och hämta skidsaker, för ikväll ska jag lisa och jossa åka skidor, mysigt va.
Lägger in bilder ikväll. love / R

godmorgon

hej, nu har jag vaknat,duschat och gjort mig iårdning, igentlligen skulle jag ju till lisa tidigt imorse, men så blev de inte, de blev lite knas här hemma och så är jag tvungen att möta Clara snart en liten snabbis.
jaj, nu måste jag gå, clara är utanför.
kram/ rebecca

du har gjort mig till den jag är idag

kännde bara för att skriva av mig lite, jag ska gå och lägga mig nu, måste gå upp lite tidgare imorn för att ag ska hem till lisa på morgonen, jag tror josse ä dä också. Men jag hittade lite fler gamla bilder på mig och jessica...:)






"ta mig bara tillaks, jag skulle göra allt för att
få tillbaks dig gumman"
Dom härbilderna säger så mycket, saker bara du & jag förstår.
Våra minnen kommer aldrig suddas bort, du finns kvar i mitt hjärta föralltid.

I miss the love we had

hej, nu har jag sett klart på filmen, de blev inte den vi hade tänk utan nån annan, vet inte riktigt vad den hette, men den va bra faktiskt. Jag har riktigt tråkigt nu, så jag ska väl gå och lägga mig snart, även fast jag inte är ett dugg trött.
Jag ska ringa emilia nu, skriver kanske sen.
/ love from rebecca

haha, kolla va han har på sig...
jaja, jag tyckte dom va så söta ändå.


GOTT NYTT ÅR!

hej, nu är de 2009, vilket också kan betyda en ny start, en ny chans att börja om och att se livet ut ett annat perspektiv.
08 va ett bra år men 09 hoppas jag blir ännu bättre...
Nu har jag precis kommi hem från landet, igentligen skulle jag sova hos lisa, men eftersom jag inte riktigt blivit frisk än så tyckte dom inte att de va nån bra idé. Men jag tror att jag ska träffa henna imorn, vi har int setts på ett tag nu.
Nu skaag se på ps. I love you,  med familjen.
Ha en bra kväll så hörs vi mer imorn ,
kram / rebecca §



RSS 2.0