jess-inför nyår

Hej, nu sitter jag och trycker på mina läppar och borstar på dom så dom ska bli större,snart ska jg följa med ÅSa och köpa godis,jag ska sminka mig lite mer också.Vi ska hem till simon och Philippa,där så ska vi äta,kanske dra ut osv.Imorgon ska jag vara med Åsa,vi ska väll hitta på nått kul så här första dan på 2009,man måste ju få en bra start.! Nej nu ska jag trycka lit emer på min läppar,hejsvejsalla kollar på mig och Åsa hehe

jessica-ont

Hejhej,
idag när jag vaknade så gick jag till Micke direkt och sminkade mig å platta håret å kläde på mig osv.Jag har inte äteit fruukost eller lunch idag så jag är skit hungrig nu.Imorgon åker han till cuba,jag kommer sakna dig som fan micke.Imorgon e det nyår elafall och jag ska vara hos Philippa och Simon som vanligt,vi ska ha skiit roligt.Jag ahtar min mamma för hon tvingar hem mig nu,jävla käring.Elafall jag orkar ingenting just nu,mamma tvingar mig med till claes olsson,jag ahr typ mensvärk och är skit hungrig,jag vill bara döda alla på jorden just nu.Jag tänker elafall INTE följa med till claesolsson.! PUSS HEJDÅ

/ love from me

hejsan hoppsan lillebror, lisa kom hit för ett tag sen & vi hade ett litet julklapps byte, jag fick en tröja som jag alltid har viljat ha och letet efetr över allt! och så fick jag nån dusch sak, tack så mycket lite my love!  Men nu ska jag åka till landet...
Hej då, ha det bäst , karamar / rebecca

har ont över allt

hej, nu har jag vaknat ätit lite frukors och så satte jag mig bara i soffan med datorn. Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat inatt, jag har så int i huvet, så har jag feber, så jag har bara legat och svättats hela natten... men jag tog en alvedon direkt när jag vaknade, fast nu är dom slut, så lisa ska ta med sig när hon kommer hit.

Vi åker till landet runt 2 idag, men eftersom vi ska handla och sånt till nyår så kommer vi kanske inte vara framme försen vid 5 eller nått sånt, vi brukar ändå alltid komma iväg senare än vad vi sagt.
De är helt värdelöst att vara sjuk, men det är bara ligga hemma och vila och försöka bli frisk...  När jag hade inflänsan så ringde jessica och hon hade läst eller hört någonstans att man kunde medetera sig frisk, så jag tästade, haha de funkade kanske inte så jätte bra, men jag tänkte tästa igen, om man kanske intalar sig att man blir frisk av det.
Nu ska jag sätta på en film tills lisa kommer, kanske skriver innan jag åker också, annars så får ni ha de bra på nyår.
/ love from R

                      




and it was apparently time to get sick again ...

hej, som sagt, nu var det tydligen dags att bli sjuk igen... precis innan nyår, vilken ur jag har va?
Jaja, jag har iallafal fårr nån slags bihålsinfelkitn, öroninflamation, ont i huvudet och i tänderna, haha, toppen säger jag bara. Just nu sitter jag bara i min säng och lysnar på musik och bara tar det lugnt. Det var ju igentligen planerad nån slagt tjej kväll ikväll, men jag vet inte om det blev av.
Imorgon åker jag till lander med familjen, vi firar nyår där somvanligt, skulle vilja vara hemma, men det tyckte dom inte precis om, men det får bli nästa år istället. Matilda kommer ju också ut, så det blir mysigt. Nicole skulle igentligen med, men eftersom jag blev sjuk nu så gick det inte.
Ska försöka vila lite nu och kanske bli lite friskare, lisa kommer hit en snabbis imorgon bitti.
love / rebecca


I L O V E Y O U

" jag älskar dig, du är allt för mig! jag tar inte ett steg uten dig, aldrig i livet, jag menar varje ord jag säger. Vad skulle jag göra utan dig, jag kan inte tänka mig ett liv utan dig min ängel. Vi ska skapa så många minnen, hand i hand livet ut, de har du mitt ord på...  DU ÄR MIN BÄSTAVÄN ! "

Hur många gånger har du inte hört de? hur många gånger jag du inte intalat dig själv att de faktiskt stämmer?
Hur många har inte kallat dig sin bästavän, hur många gånger har de varit äkta? hur många gånger har du kännt dig älskar på riktigt, hur många gånger har du vågat kalla nån din bästavän?
Du fanns, du försvann, du stog brevid mig, du gick, du skrattade, du grät...
Jag finns, jag försvinner inte, jag står brevid dig, jag går inte, jag skrattar, jag gråter...
När du kom in i mitt liv kände jag bara lycka & hopp, när du börjar försvinna ur mitt liv känner jag bara tårar & tomhet.
Du räddade mig, du lysnade, du sa att du älskade mig, du väkte liv i mig, du lyste upp varje steg jag tog, du fanns där.
Innan man lärt känna en person så är allt perfekt, ända tills båda förändras, båda visar upp sina andra sidor...
Någon man trodde att man kände, som förändras helt, men att ge upp då är de fegaste man kan göra.
Jag älskar dig, och jag hoppas jag gör rätt nu när jag säger att du är min bästavän




inte tt steg utan dig,
"jag älskar dig min bästavän"


jessica-<3


jessica-godmorgon,löshår

Hej
Jag vaknade ungefär nyss,igår så var jag i stan med rebecca och Åsa sedan gick Rebecca och jag å åsa var själva.Lite senare kom micke hem till mig och fick presenter,han fick en godsedjurs hund,kalsonger,ska få en till grej sän hha.Han hade köpt en ny tröja som var jätte fin på honom.Jag har letat länge efter en låt som heter mad med neyo men jag har aldrig vetat vad den heter,hade bara hört den på radio 3 gånger och blev helt galen varje gågn jag hörde den.Jag blev så lycklig när Åsa satte på den på youtube haha.Hon hade älskat den också men vissste inte att de var dne låten jag menade.Idag ska jag vara med micke och åka till stan med Åsa.Jag ska lägga upp bild på mitt löshår också.Puss


GODMORGON

godmorgon! nu har jag & nicole precis vaknat och ska börja göra os iårdning. Idag ska vi ju troligen till kista & träffa Marcus och hans kompis.
Som sagt har jag ju fått nån slags bihåls infektion, så nu kan jag inte andas genom näsan, fast idag gör det inte ont i huvet längre. Igår hade jag så ont att jag höll på att ta livet av mig.
Som jag skrv igår so kommer det komma massor av bilder, men jag laddar upp dom ikväll.
nu ska vi äta lite frukost snart.
kram / R

så sööt, haha...


R E B E C C A

hej igen. Jag kanske inte orkar skriva så mycket idag.. Jag har rätt så ont i huvudet, typ bihålsinfektion så vilket rörelse jag än gör så värker hela huvudet.

Ikväll så har jag, nicole och viktioria varit ute. Vi träffade Lisa, pontus och några andra ett litet tag. Och eftersom att Nicoles lillebror är sjuk ikväll så orkade hon helt enkelt inte sova hemma, så då fick hon sova hära. Kanske inte laddar upp några bilder ikväll, men imorgon kommer massor!

Imorgon ska jag och nicole åka till kista och träffa Marcus och hans kompis. Nicole försöker övertala mig att vi inte ska åka dit, så vi får väl be dom möta oss hihi. Men nu ska jag sluta, ska försöka skriva imorgon. Nicole hälsar ( a )

Puss / Rebecca

rebecca

hej hopp, nu är jag med nicole, vi kom precis hem till mig, har bara varit ute idag och inte gjort nått speciellt.
HInner inte skriva så mycket nu, vi ska fixa oss och äta kanske och sen ska vi dra ut, skriver mer ikväll.
puss och kram / R



Hittade en liten bild på nicole, kommer mer bilder ikväll.


jessica- There ain't no pill cos you ain't ill you ugly

hejsan alla nyvakna, nu har vi precis ätit frukost och sitter och lysnar på musik. Idag ska jag och åsa åka in till stan, rebecca ska med ett litet tag, men sen ska hon åka och träffa nicole. Idag ska jag äntligen köpa mitt löshår! jippi. Och så kanske jag ska köpa hårfärg, eller slingor och rebecca ska komma hit och färga det sen. Jag ska färha mitt underfhår för jag tycker det ser brunt ut, men rebecca säger att de verkligen inte är brunt.
Nu ska vi börja göra oss iårdning. Skriver och lägger in bilden på håret sen.
kram / jessica

Rebecca- lång dag

Hej, nu har jag inte skrivit på ett tag, men jag har ju varit på landet och där har jag ju ingen dator så...
men nu så kom jag hem idag, tog bussen hem själv, de va skit tråkigt, och när jag kom framm så va 4ans hollplats avstängd så fick ta tunelbanan och sen träffade jag emilia så vi åkte in till stan och så mötte vi micke,simon och john och sen kom viktoria. Lite senare gick vi till donken och åt middag, haha, fast då hade john gott hem. Efter de gick jag emilia och viktoria hgem till vikku och sen kom de massa mer.  Nu sitter jag hemma hos jessica, vi har precis varit på 7 eleven och köpt en muffins, oboy, godis och läsk, haha fetton, jag vet. Nu ska vi ha lite mys pys, kanske laga lite mat.
love from me to you

gammal bild på mig och jessica, haha...

jessica-nyår

VAD SKA NI GÖRA PÅ NYÅR?


jessica-borta bra men hemma bäst

HejHej,
Nu håller jag på att packa från göteborg för vi ska snart åka hem,det sämsta är att man måste sitta i en bil i 6 timmar,dom första timmarna går långsamt sän går det ganska fort.Nu måste jag berätta en pinsam grej som hände mig.Vi bodde i farmors lägenhet i 2 dagar sän fick vi låna en lånelägenhet mitt emot farmor,så på kvällen tod jag med mig tandborste,handuk osv,så gick vi ner och jag hade blomigt täcke i handen och en prinsesskudde från 6års och nästan osminkad så när vi kommer ut så sitter det typ 15 pers med öl och cigg,dom var kanske 16 år typ lite fjortisar så kollar dom på mig skit mycke och kollar snett och små garvar å snackar lite om mig så kommer jag där med min familj med massa täcke och allt,skit pinsamt tycker jag haha.Igår var jag i stan och köpte ett armband med pärlor på från ur&pen.Imorgon ska jag till stan  med och shoppa för pengarna jag fick i jul.Aja nu ska jag kanske vika pappersgrejer med farmor hejdå<3

jessica-JULKLAPPAR

HejHej
Nu tänkte jag skriva upp alla mina julklappar som jag fick av familjen och släkten.

1.sony ericsson högtalare till mobilen.
2.pengar till löshår
3.pengar
4.vita örhängen (av min lillebror)
5.armband
6.en hand som man hänger smycken på
7.armband av läder och nån silver grej
8.natt creme
9.sminkborttagning
10.ansiktsmask
11.presentkort på åhlens(ska köpa fondation)
12.långa rosa/vit vantar.
13.badbomber.
14.rosa skrubbhanskar med röda hjärtan
15.showergell med doft av murkchoklad.
16.engångs kamera.
17.godis.
18.almernacka i burbery tyg(fejk)
19.make out mint,asså tabletter som man har när man hånglar så nu borde micke bli glad haha.
20.dag creme

jessica-GODJUUUL

Hej alla älsklingar godjul på er alla:DNu ärn  jag i göteborg och firar jul.
Imorse så fick jag en engångskamera,godis och en fejk burbery almenaka i julstrumpan.
Snart så ska vi till kusinerna och slöktingarna,vi ska äta och dela ut lite julklappar efter det så åker vi till farmor och delar ut resten av julklapparna.Sedan ska vi till farfar odh få julklappar ,den 1 januari eller 2 kommer stockholmska släckten hem till oss och ger os julklappar.Nu måste jag chila å fixa mig hejdåå ha en underbar dag alla

rebecca svensk

Nu liggen jag hemma i min säng och lysnar på jul musik och försöker få upp lite julstämning. Tycker de borde falla ner lite snö nu. Men nu ska jag börja packa och sen ska jag åka och möta ellen ( min kusin ) och så ska vi ta bussen ut till landet. De ska bli så skönt att komma ut till landet och bara ta de lugnt. Så vi ska fira jul där med hela släkten, men dom andra kommer ut imorn, har köpt slart dom sista julklapparna idag.  Men nu fick jg lite brottom här, ska äta och så nu. Kommer hem på torsdag eller fredag, skrver då. Ha en underbar jul! §

Rebecca- Michaela kom hem !

Jag har så svårt att fatta att du är borta. De var så svårt att förså när du sa att du skulle flytta, eftersom du alltid har drivit om det, och nu så är det påriktigt. Vart tar den underbara människan vägen, den tjej som lyser upp hela ens dag, som alltid är glad och får andra att bli lika glada. De kommer ta ett bra tag innan jag kommer kunna förstå att du är borta. Michaela du är helt underbar, du är fantastisk och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Glöm aldrig, "ingen är starkare än du"

Haha nu när jag har lärt mig hur man lägger upp videos så kommer jag ladda upp det ganska ofta, haha. Men lysna på den här, jag tänker på dig mickan!

 


R

Hej hopp, nu har vi vaknat här hemma hos lisa, och vi ligger och ser på tv, ganska mysigt faktiskt. Igår va vi med John, simon och jessica, Sen gick jag och lisa hem till lisa och såg på tur och retur, Somvanligt somna lisa till , så jag fick sitta och se på film själv, precis som i förrgår, haha ! lyssa på den hära låten jag har laggt in, är den inte otroligt lik en annan? om ngn vet så skriv det i en komentar så är ni jätte snälla ! puss på rumpan / R

jessica-stan

HejHej,
Igår kväll så var jag hemma hos Åsa och kollade på ''säg att du älskar mig'' Sedan var jag med Mikael ett tag,sän åkte jag till Lisa,becca,john och simon.Idag så ska jag äta lunch med Åsa på favvo stället sedan kommer kanske nattah in till stan å så ska vi köpa julklappar till våra killar.Imorgon så åker jag till götebrog men jag kommer hem på  lördag,jag kanske bloggar lite på julafton.Men nu ska jag diska hejdå ses kanske på stan

rebecca

heeeeeeeeeeeeeeeejsan alla katter och hundar. lisa sov hära idag, mysigt värre..idag ska vi vara ute med simon och john, skönt va? hihi men nu ska jag fixa mig lite och sen ringa runt lite om ikväll, men nu ska jag vara lite social. juste jag och lisa var barnvakt idag till min super gulliga lillebror. menmen nu ska jag gå, kysskyss /  rebecca

är han inte söt?

jessica-godmorgon

Hejhje
nattah vaknade nyss haha,imorse trodde jag att jag skulle spy för jag mådde fett illa,jag tror de var från glassen,chipsen och dippen som vi åt igår,vi åt ett helt paket glass haha.Nu står vi och gör köttbullar med pasta.Idag ska ajg hem till rebecca och hämta en koffta och kanske till åsa och hämta ett par örhängen.Men nu måste jag hjälpa nattalie hejdå kyss bilder kommer sän

jessica-N

Hejhej,
NU är jag med nattah,hon ska sova här idag,Först kom hon hit och så åt vi middag,Sedan gick vi ut och gick runt,vi skullle träffa micke men han fastnade i tensta i nått bråk.Sedan så gick vi till daglivs och köpte gräddfil och tacos chips för vi skulle göra guacamole(avokado och lite till) sedan gick vi till videobutiken och hyrde ''säg att du älsakr mig'' äntligen får jag se den.Nu har nattah suttit och gjort guacamole och jag har suttit vid datan haha.Snart ska vi se på filmen framför datan med täken och äta nattahs guacamole.Hejdåå bebisar

jessica-pepparkakor

Hej,
Jag kom precis hem från mormor och morfar från att ha bakat pepparkakor,de är en tradition vi har som vi gör varge år fast jag tycket det är jätte tråkigt.Jag gillar inte pepparkakor häller även fast jag äter ibland så är det inte så gott,jag åt bara deg.Igår så var jag ovh Åsa i stan Åsa gav mig ringar 2 örhängen och ett halsband,i julklapp fick jag smoth and soft nån lotion för håret och en ansiktsmask på hm av Åsa och jag gav läppglans,ögonskugga,nessesär,parfym och boddy butter,Sedan köpte jag en rosa bh själv.Åsa köpte en klänning på zara som hon ska ha på nyår,jag har börjat gilla zara nu,jag har bara varit där inne 2 gånger men jag älskar vissa av deras kläder.Nu ska jag kanske gå till västemalmsgallerian och byta ut min koffta som jag fick i födelsegagspresent.Hejdå puss
blev lite småkär i klänningen
Åsa kikar på det jag prövar
här är våran jätte goda lunch som vi åt,jag kommer nog bli stammis där om jag har råd haha. Man blev jätte mätt,jag tog tortelini och så fick jag en sallad med,Åsa tog bröd med massa grejer i.Jag råkade spilla ut Åsas fanta så vi fick dela på min haha.

R- Jullov

hej hej, nu är jag hemma hos Amelia med Viktoria, Emilia, Clara och Michaela. Idag har vi haft julavslutning, jippi.  Efter skolan äkte vi hem hit och gick till ica och köpte tacos grejer, sen dukade vi fint och gjorde iårdning allt för michaela, vi tog ett litet avsed av henne idag. Vi har haft jätte mysigt, vi har bara suttit och pratat och haft de mysigt. Kommer sakne henne enormt mycket. Ikväll ska vi ialafall ut och jag vet inte vad vi ska göra (?) , shit va tråkigt! men de har jag ju redan sagt, så jaja. Men nu ska michaela ha datorn . hör av mig sen . 
love from me ♥

jessica-JULLOV

HEJ,snart e de jul lov.jippie.JAg ska kanske äta med Åsa efter på nån resturang eller nått.Igår bråkade jag med mIcke men ssedan blev det bra,då låg vi i en gunga och frös men värmde varandra,myssigt må jag säga.NU ska ajg gå till skolan snart hejdå,jag har klädstress jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig men ja köper nog lite kläder på jullovet så ja får lite nytt till skolan börjar tror jag .hejdå kyss snyggingar

Rebecca

hejsan alla sötnosar, jag och lisa har gjort ett jätte fint peppakakshus, det kommer bilder på det imorgon.
men nu ska jag och lisa äta pizza, kolla på film och sooooooooova, det låter jätte skönt tycker jag, men nu kommer en grymt bra låt som nog alla har hört, annars vet vad jag ska tro, men iallfall.. jag älskar den! / lisas rebecca

rebecca

hejsan svejsa, nu sitter jag här hemma hos lisa, lysnar på musik och lysnar på när lisa pratar med isa. haha. Idag har vi varit i stan, vi köpte inget men vi letade efter nått till imorn men tyvär hittade vi inget. Vi har precis varit hemma hos mig ocg hämtat saker, jag ska ju sova hos lisa inatt, imorn är de skolavslutning!! gud va skönt de ska bli. Imorn blev de lite ändrade planer, vi ska åka hem till nån och äta tacos och på kvällen tror jag att vi ska till ipn. Fan va tråkigt och kallt, men ska bara förbi en snabbis.
Jag tror vi ska gå och äta nått nu, skriver ikväll.

Rebecca- godmorgon

hej allihoppa ! nu har jag vaknat & gjort mig lite i årdning, ska sminka mig snart. Vi börjar kl 10 idag, så skönt!! Idag har vi städtag, jag tror vi ska städa nått klassrum & typ våra skåp, dom andra gångerna de har varit städ dag så har det slutat med ett litet vattenkrid, haha. Vi får ju se hu det blir idag. Efetr skolan ska jag & lisa åka till stan och kanske köpa nån julklapp till pontus och så tänkte vi köpa nått till oss själva också.
Ska börja sminka mig nu, skriver när jag kommer hem idag.

Bara 6 dagar kvar till ju!

R- all I want for Christmas is you

Hej, nu har jag precis kommit hem. Jag har varit på jul bord med lisas familj hela kvällen, de va jätte mysigt. Påvägen dit höll jag på att somna, men när vi kom dit så livades de upp igen. Shit va mycket jag åt , känner de nu, är propp mätt! haha. Det fans jätte mtcket godis och tårta och sånt, snodde me mig än påse men godis och tändstickor hem. Idag åt jag skinka för förstagången på 2 år, känndes lite konstigt men de va helt okej ändå. Vi hade på oss varsen röd kläning, Min va röd svart randig och så hade jag en röd kofta över och lisa hade en hel röd och en svart kofta, vi va ganska fina faktiskt. I sommar har vi fått rum där, hotelet är 4 sjärningt och så finns de pool och allt. Så vi får ta med oss varsin kompis, fan va vi ska ha mysigt då! eller så kommer vi åka i jan/feb, de fick man välja har jag för mig.
lite bilder från ikväll

lisa tror hon är nått, hah jag tog bilden!

Haha vi är fan sjuka i huvet! alla som inte redan visste de (a)

här kommer vi rullande ner från trappan.

Fina vi är va? absolut,

Trötta, efter en lång kväll.

Jul,Jul strålande jul. Längtar såååååå!

Ser riktigt hämst ut där, men tomtarna + lisa va så söta så !

jessica-min kväll

Hej,ikväll så var ajg med Åsa sän gick hon.Jag orkade inte vara hemma ikväll så jag gick ut,Jag träffade micke en snabbis och sen oscar och niclas,dom e fett shyssta.Nu på kvällen så smsar jag såklart och snacakr i telle som vanligt.haha.Måste gå och smsa nu hejdå.puss

Jessica-stan

Hejhej
idag så har jag varit i stan med Åsa.Vi köppte muffin och jag åt lite glasyr Åsa ba -tar du all glasyr ditt fetto.Haha hon sa det seriöst också.Sän gick vi till gina och kollade lite.Jag och Åsa gick till ett fik sedan och kastade bröd på folk haha det var jätte roligt.Sän var det en kille som skaakade på benet så hela bron skakade haha jag och Åsa sa typ till honom men jag tror inte ahn fattade vad vi sa för han var utländsk. riktgit rolig dag helt änkelt. hejdå

Jessica-

  tog från www.promised.blogg.se
 haha jag tror jag inte följer några av dom här tipsen jag är nog sämsta tjejen för killar isåfall haha.


1. Prata inte om känslor - innan han gör det.
Skit i "man ska berätta vad man känner" tipsen kamratposten ger dig. Du kommer inte få någon kille då. När du visar känslor och berättar hur du känner så kommer killen att utnyttja det. Han får alltså bollen på sin planhalva. Och då kommer han leka med bollen, för att han vet vart han har dig. Du blir alltså den som är underlägsen, och det ska vara tvärtom.

2. Släpp inte loss första gången ni ses
Väldigt logiskt.

3. Var svårfångad
Han ska fan inte veta vart han har dig. Svara inte efter det har gått en signal på din ringsignal. Låt det dröja lite innan du svarar på ett sms. Ibland kan du helt enkelt skita i att svara. Du ska verka ointresserad, jakten för en kille är det roligaste.

4. Visa att du har ett liv
Tacka nej till att ses då och då. Du ska visa att du har ett eget liv, då blir du intressantare.

5. Erkänn inte att du varit otrogen
Även fast du tycker det är hur coolt som helst, som jag vet att vissa tycker att det är. Säg det inte. Killen kommer inte falla pladask. Snarare bli rädd för att bli sårad. Vilket senare övergår till avunsjuka. Killen kommer inte lita på dig, så det är helt onödigt att ens nämna det. Om du måste, förfina storyn!

6. Prata aldrig om dina komplex
Killar tycker inte om att höra vad du vill ändra på. Killar gillar självsäkra tjejer som trivs med sig själva. Om du nu tycker du är tjock - säg det inte! Om du nu tycker att du har fula fötter - säg det inte! Killen kanske inte ens har lagt märke till det du tänker på. Du lägger inte märke på hans fötter. Så varför skulle han lägga märke till dina?

7. Va spontan
Det här tipset gillar jag. Och det gillar killar också. Kom med nya ideer, lekar, överaskningar.

8. Lägg undan mobilen när du druckit
Alla har gjort misstaget att ringt eller smsat en kille när man druckit. det känns mer okej att ringa på fyllan och berätta saker man annars aldrig skulle säga. För att sedan ha något att skylla på dagen efter. På ett enda samtal kan en hel relation förstöras. Så lägg undan mobilen! Om du vet att du inte kan hålla dig. Radera killens nummer och skriv killens nummer på en lapp i ditt rum. Sen dagen efter kan du lägga till nummret igen. Ingen skada skedd, perfekt va?

9. Håll dig alltid fräsch
Även hur bekväm du än känner dig med killen. Håll dig snygg och fräsch!

10. Erkänn aldrig att du är dålig i skolan
"Men killar tänder på osmarta och blåsta tjejer", verkligen inte! Det är hur avtändande som helst. Killar vill ha smarta tjejer som har en ljus framtid. Inte sånna som skolkar och får IG på varje prov.

Jessica-tofflor

Jag ville bara säga förlåt för att jag inte skrivit på ett tag,men jag orkar inte.Jag älskar mina tofflor som jag fick av Rebecca och Åsa i födelskedagspresent jag har dom på mig hemma varje dag.Jag fick trosor,bh,choklad,massage,näseser grejer oxå  och allt var i rosa,bra va?hihi.Idag så delade jag ut tidningar för sista gången jippie.Fredric och Åsa hjälpte mig,tack utan er så hade jag typ gått ner i deprestion,Tack rickard för att jag kan prata med dig när jag behöver också jag uppskattar det,tack Yacine för att du finns där bara nån som man kan skriva Hej till eller så.Jag saknar sommaren så jag smsa,de så  mycket haha låter lite larvigt men det var så roligt att smsa med så många.Måste gå och lägga mig nu,godnatt,bry dig inte om vad folk säger utan om du är nöjd så ändra dig inte.

från promised.blogg.se

haha ganska tråkigt igentligen, men just nu har jag ganska tråkig så.


Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
garanterat!

Vad står det i ditt tredje?
okej, då vet jag

Och vem var det ifrån
lisa

Är han/hon snygg
skit snygg (a)

Smsar ni ofta?
jupp,

vad står det i ditt 18:e sms?
okej <3

Och det var ifrån?
jessica

Är han/hon farlig?
riktigt farlig

Hur farlig?
ENORMT

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
pontus, axel, simon, jessica, åsa, syster, mamma, john, max, emilia, hedda, linnea, michaela, clara,
och mer ...

Smsar du ofta?
för ofta

Hur många sms har du skickat?
2789, den här månaden .

Är du beroende?
beror på.

Vem ringde du senast?
emilia min älskling

Mottagna samtal:
14:25:26

Snyggast på din kontaktlista?
min axel !

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
Maja & fanny 

Hur många bilder har du på mobilen?
398, jag ska radera alla nu.

Vilken är din favoritbild?
? (a)

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
en blå uppfällbar, modell W595.

Har du varit helt ärlig nu?
nepp ljugit om allt, sajk

hade lite tråkigt (a)

Tio första:
Första bästa kompis:
lill jessica!
Första bil: en röd plast bil.
Första kärlek: Första riktiga, Mikael
Första husdjur: aldrig haft nått.
Första semester: grekland
Första jobb: Modell jobb
Första köpta skiva: pippi skulle jag kunna gissa.
Första riktiga kyss: underbar ;)
Första piercing: öronen
Första konsert: vet inte.

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Dricker ej (a)
Sista bilfärd: ett tag sen.
Sista filmen du såg: nån äklig hemma hos viktor.
Sista bubbelbadet: med lisa
Sista spelade cd: mig själv, hihi egoist
Sista gången du grät: igår tyvär...
Sista måltiden: middag

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
nepp
Blivit arresterad? nej
Blivit kär vid första ögonkastet? ja
Varit på tv? i am famous !
Fått ditt hjärta krossat? för många gånger.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? tyvärr ja
Haft ett one night stand? nej nej
Busringt till nån? självklart ;)

Sju saker du har på dig:
Pyamas byxer, linne och en rora tröja?

Fyra personer du kan berätta allt för:
Emilias
Jessica
Lisa
?

Tre val:
Svart eller vit? svart
Sommar eller vinter? beror på
Choklad eller chips? choklad ! :D

Två saker att göra innan du dör:
FÅ BLI ÄLSKAD! & aldrig släppa min lillebror!

En sak du ångrar:
inte bara en sak...

älskade fredag!

Hej hopp! har ni tänk på en sak? snart är det fredag! och de betyder att det är JULLOV! underbart va! efter avslutningen så ska jag clara och emilia åka till erikstads badet tror jag, och på kvällen är de väll dags att ha lite kul igen! Och fira att de äntligen är lov. Höstterminen har kännts som än jävla evighet, så nu får man vila av sig lite och slippa den hämska söndagsångesten i några veckor. Ville bara skriva av mig all lycka jag hade i kroppen , hihi.
Lay all youre love om me

which track you up, so I will stand by your side.

Hej, nu är jag kommit hem och precis duschat. Maimilian var sjuk så jag var tvungen att komma hem och ta hand om honom. Idag hade vi lärar och evel matcher. Jag har ingen aning om hur det gick men vi hade bara två lektioner. de va jätte skönt. Kanske ska ut ikväll om jag får lust men vi får se. Ska göra mig lite iårdning nu, skriver mer sen (a)
love from me to you



God Damn You're Beautiful

Har du förlorat än vän? en vän som man inte behövde skämmas för, den persom som man älskade mer en livet. Tjejen/killen som var den ändå du kunde ha riktigt kul med, som alltid fick dig upp på fötter, som gjorde allt för dig, som du ville  vara med hela tiden. Och sen när man förlorar den, va händer då? jo man känner sig inte levande längre, man vet inte vart man ska ta vägen. Sen att se den tjejen/killen med nån annan, se dom göra saker som man själv gjorde och bara tänka att allt är förbi, de är slut nu. När man står där tänker att de kanske kan bli bra menads man bara vill släppa, springa och fly! få ut henne/honom ut ens huvud, glömma allt som var och börja om som om inget hänt. Men alla som har varit med om nått liknande vet ju att glömma är det svåraste som finns, i alla stunder.

R - smile, cause tears wont make it better.

hej , jag har ju fått tillbaks min dator nu, dom tog ifrån mig den på höst lovet, fattar inte hur jag har klarat mig, men iallafall, nu sitter jag och kollar på massa gamla bilder och fäller en tår lite då och då. Det är så otroligt många minnen. Hittade massa bilder på mig och jessica.

Vinter i björnlike.



Sommar i gbg.

Och så hittade jag så jukt mycket mer, va har tagit så många bilder tillsammans. TA MIG TILLBAKS!!






gratis färg linser!

hej hopp. idag har jag varit hemma för att maxilimian (lillebror) har varit sjuk och ma&pa behövde jobba, men han börjar friskna till lite nu.
Hittade på heddaochemilias.blogg.se gratis färglinser om man har bloggat mer en 2 månader.
http://www.fargadelinser.se/


BRA VA!
tänkte bara säga att dom har slutat ta bestälningar nu, så man kan inte beställa längre. "/


R- The winner takes it all

Hejsan hoppsan lillebror. Idag så vaknade jag upp hemma hos lisa, och hade jätte brottom hem, när jag kom hem så hämtade farmor mig, så åkte jag farmor, hennes man steve, ellen och teo (kusiner) till mamma mia sing along. Haha, det va lite pinsamt att stå där och sjunga, men det var kul. Nu är jag hemma och hela släkten är här, dom står och barar peparkakor, och maximilian bygger ett peparkaks hus.
Skriver mer lite senare. / R

jessica-förlåt

Hejsveejs,
Förlåt för att jag inte har skrivit på ettt ga men jag tycker det är ganska tråkigt med blogg,aja ska försöka bättra mig men min data är segast så jag väljer pea före.
Snart kommer farmor&anders och mormor&morfar och firar mig.IMorgon blir det resturang och bio med Rebecca & Åsa,vi kommer hem kanske 12 eller något.Jag ska kanske färga håret blondare imorgon också men frisören blev sur på mig för ajg ahde beställt tid sän kom jag aldrig hah.NU ska jag gå puss

R- som barn igen!

hej, idag har varit en riktigt mysig dag fakriskt. Inte fått så mycket gjort iskolan och efter så åkte jag och åsa til stan och köpte present till jessica. Kan ju inte skriva vad vi köpte dåra. Jag och åsa hade de jätte mysigt, och vi provade på nått nytt som funkade bra . Påvägen hem köpte vi varsen munk, haha. Vi kände oss jätte tjocka när vi gick där bland alla. När vi kom hem så åt vi och sen så satt vi i mitt rum ich bara pratade, sen gick vi ut, haha och då kan man verkligen säga att vi bln darn för en dag. Jag ska inte säga vad vi gjorde för vi kämda bara ut oss själva och så slutade det med att jag satt fast uppe i ett träd, och då ringde mamma och bad mig komma hem, och då så blev jag riktigt sur och skrev , men jag kan ju förihelvette inte komma ner! de va inte så lyckat. jaja, jag kom ner iallafall tillslut.
Nu måste jag gå och lägga mig , skriver mer imorn.
kram rebecca

R- Now half of me is left

Nu har jag gjort mitt sista prov för i år ! så jävla lycklig, men så får man ju se om det blir omprov eller inte. Efetr skolan odag så träffade jag kariv, vi har inte träffats på mist 2 månader men de va jätte mysigt, vi bakade choklad bollar, fast de sluta me att vi bara satt och åt smeten. mums ! Om jag skulle haft alla våra gamla bilder kvar så hade jag laddat upp dom, men dom är tyvär på andra datorn.
jag älskar dig karin!

hämsk bild på mig, jag vet.

R-

subulubu ! nu har jag gått upp, jag hade jätte ont i halsen imorse så jag fick stanna hemma från hemkunskapen. Men jag kommer tillbask till efter lunch, vi han kemi prov då, jaja, jag få hålla tummarna för mig själv, ska gå ogenom lite till innan jag gå till skolan. Nu sk jg göra mig iådning.
Love from m to tou

rebecca- lägg dags !

hej, nu ska jag snrt gå och lägga mig, har tänkt att komma i säng llite tidigare en igår.

Foundation från maxfakctor & isaDora, Maxfactor är bäst enligt mig.
brunpuder från Maxfactor.
MascaraL`oreal paris & vitt puder frånlaura mercier


nu ska pappa ha datorn , skriver mer imorn. BIG SMILE !

R-

Har du pojkvän/flickvän? väntar på prinsen (;
Är du kär? nee "/
Hur tidigt stiger du upp? olika varje dag
Vem/vilka vet mest om dig? Jessica, lisa, pontus och emilia vet en hel del.
Gillar du att slåss? ?
Vad ska du göra ikväll? plugga kemi ,
Har du utländska föräldrar? Nepp
Var har du ont? i magen just nu
Är du bra på att måla? haha, nej nej nej!
Vem kramade du senast? Min lilla KK lisafisa
Vad längtar du till? SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!
Sparare eller slösare? oj.oj ! jag slösar
Bio eller promenad? bio
Är du kittlig? absolut, grr
Rädd för insekter? Ja, usch.
Anser du att du är stark? nej inte precis
Nämn något som gjorde dig glad igår: John, pontus och viktor lös upp allt!
Vad gjorde du kl 8 i morse? påväg till skolan
Vad har du druckit idag? inte mycket, ett glas vatten.
Vad var det senaste du åt? en mackaa :D
Vad var det senaste du köpte? kommer int ihåg.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kanske
Vad gör dig glad just nu? att det snart är lov !!!!
Humör just nu: trött och grnig
Sommarplaner: kollo, göteborg, fankrike, språkresa och massa mer, allt med lisafisa!
Gillar du att sjunga? jaa , fast jag är tondöv
Vad längtar du mest efter just nu? komma hemifrån!

R- jag vinner lätt!

hejsan på er ! nu har jag kommigt hem, har sovanligt varit i skolan och haft de piss... och efter skolan så åkte jag, lisa, jessica och åsa ill ungdomsmotagningen, jag och lisa åkte dit för att ta kondomer och jess skulle dit för undersökning , haha. Jag och lisa ska tävla, man kan väll säga att jag ligger lite under just nu, men somsagt jag viller lätt! jag har bara 80 än så länge och lisa jag 160 nått, hon var helt galen idag, nästan kastade sig över alla ! hihi. Men imorgon så har jag kemi prov och jag har inte börjat plugga än så de är nog dagt att sätta igång!
puss på rumpan, hihi

                                                                                prick 80 st!
                             

R- lång paus va?

haha, hej igen. Jag tog isst en paus för en dag. Jag vet inte riktigt varför, men jag fick för mig nått igår, jaja nu är jg ialafall tillbaks. Idag var jag hemma från skolan, va riktigt trött och orkade bara inte. Men imorgon är jag tillbaks igen.
Grattis jessica, nu har min lilla trottton åring äntligen blibit 14! haha. Men jag ska gå och lägga mig nu, ska plugga och duscha först men sen ska jag sova och ringa och prata lite med lisa.
Ge mig all er kärlek

Jessicea-jamo hon leva jamo hon leva..

Heeej.
Idag så fyller jag år.
Jag har fått parfym,boddylotion,färga hos frisören,lipplumpers,spa behandling lr massage,koffta,puder,puderborste,olika borstar osv.pengar till comviq kompis.
Jag var näjd för jag fick det jag hade önskar mig.
Släckten kom på kvällen och så åt vi paj och efterrätt blev kalddkaka.Vi pratade och det var myssigt vi pratade om skräckfilmer.
Sedan gick jag ut med Mikael och gich till kronis det var läskigt för alla jag såg trodde jag skulle typ slå ner mig eller våldta mig lr nått anat.
Jag kom hem ungefär halv 11 alltså nyss.
Jag ska kankse fira min födelsegad med Rebacca och Åsa på bio och resturang ,
På fredag kommer farmor&anders,mormor&morfar.Då får jag lite mer fast ajg ahr redan fått skor av farmor och anders.Puss godnatt nu ska jag plugga,på min födelsedag också-_- nu kan ingen säga att jag bara är 13 :D
KYSS PÅ RUMPAN

R- paus.

hej, nu har jag tagit ett snabbt beslut, jag tar en paus från bloggen, och jag får se hur länge de håller eller om jag går ur helt. Ändrade bakgrund, likadan som (promised.blogg.se) förlåt. du får ändra sen om du vill jessica.

                                        jag och min kusin

Jessica-gud

Hej,
Nu har jag brecis kommit hem från konfan,där pratade prästen om julen osv och så gjorde vi några lekar,sedan var det gudstjänst.Man blir alltid så seg efter gudstjänster.Men man känner sig lite förlåten och helad eller vad man ska säga.Nu måste jag plugga so och städa för släckten kommer imorgon.Hejdå

R- lördag kväll

goddag! hihi. Just nu sitter jag hemma hos lisa och kollar på reprisen på sjärnor på is. Vi vaknade kvart i ett och så åt vi lite frukost. Igår så sov lisa hos mig och somvanligt så vaknade vi ganska sent och sen åkte vi till gamlastan och fikade lite, pappa och dom öppnaed bageri igår så vi åkte dit, Sen åkte jag och min kusin ellen in till stan och letade julklappar, men vi köppte ingnet, men vi hittade ganska mycket. Sen åkte ellen hem och lisa och några till kom och hämtade mig på östermalm och så åkte vi till en fondau restaurang på vanadis vägen. De va gott och jätte mysigt.. När vi hade ätit klart så gick jag lisa, gustaf och gustaf (gb) , vi hittade inte där ifrån men tillslut så hittade vi en buss som vi tog till odenplan och därifrån tog vi tunelbanan hem till mig, resten av kvällen va vi ute och sen vid 11/12 gick vi hem till viktor och såg på film, pch efetr filmen gick vi hem. Vi kom väll hem runt 2 tror jag. Men nu ska jag plugga, jag har so prov imorn, orkar inte me ett omprov innan lovet.
LOVE FROM ME / REBECCA


Jessica-snart 14

HejHej,
På måndag fyller jag år så ni som tänker vara lite snälla kan väll gratta mig då.
Jag vet inte hur jag ska fira mig,jag tänkte gå på spa men Åsa fick inte sän ville vi gå på nån massage men Åsa fick inte häller men först ville jag åka på kryssning men det fick inte jag så jag vet inte riktigt.
Jag har inte köpt något till Mikael änu men jag får väll ta & göra det,har varit lite sur på han bara.
Jag hoppas värkligen att jag ska få färga håret när jag fyller år.Jag vill köpe en rosa koffta också med rosa bollar på och myssiga tofflor.
Nu har jag fått hämnas på Rebecca för hon spottade mig i ansiktet en gång så jag spottade på hennes jacka sän så började hon jaga mig och spottade på mig sän jagade jag henne osv,haha vi är äckliga jag vet.
Det var en myssig dag elafall.
Nu ska jag gå och köpa sushi sän ska jag och pappa och min lillebror se en film tror jag.Sedan så ska jag se på briteny spears för hon ska ju vara med på nått program ikväll har jag sätt.
Puss,simma luungt alla

R- jag är starkare än du.

hej, nu ligger jag och lisa i min säng och försöker hitta nån att vara hos ikväll. Idag har vi inte gjort nånting, utan bara tagit det lugnt, varit lite på fridhemsplan och åt på donken. ikväll ska vi ut trffa lite folk och bara ha iktigt kul, men de är typ inga sm ska ut så de kanske blir en hemma kväll ändå. Lisa ska sova här ikväll, hihi va har flyttat in hos varandra nu.
lite bilder från igår.

jessica-grattis

Hej
Igrå fyllde Mikael år.
Jag följde med honom & hans familj på kvällen och bowlade.Jag fick 110 ponäng och Mikael fick typ 239 haha,hans familj fick typ likadant,jag suger på bowling.
Hans storasyster var trevlig.
Igår på dan så var jag med Åsa i stan och vi köpte löshår eller Åsa gjorde det,så nu har hon äkta.
Hon ska färga håret mörkare också.
Hejdå nu kommer jag bli sen till skolan Puss

R- bästavän

igår kväll va pontus här ju och va satt bara och pratade hela kvällen och jag tror nog aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde då. hihi. men jag tänkte bara lägga upp lite bilder om vi tog,

haha sjuka bilder men jag älskr dig av hela mitt hjärta. bästavänner föralltid!

PONTUS- baaaajs

hejsan hoppsan nu sitter jag på toaletten det är lite obbigt att skriva samtidigt, (måste ta i lite)
menmen nu måste jag knippsa.....
'Cya ERAN POO REBECCA


// ALLT HAR PONTUS SKRIVIT :)

rebecca

hej, jag, lisa, pontus och fabian är hemma os mig, lisa är riktigt jobbig nu faktiskt, och alla knäller på att jag är osocial men jag har väl inte presic haft min bästa dag om man säger så. Idag på kören hlöö jag på att svimma så jag fick sätta mig nr och lite osäkert om jag kommer klara av att vara m på lusiatåget, ganska skönt. Men jag har så lågt blogsocker så om de blir kvavt med luft så kommer jag att svimma och det kommer bli lite pinsamt.
Nu vet jag inte vad jag ska göra men har inge mer att skriva. skriver mer lite senare.
have a nice day / rebecca

jessica

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h8MC4qJxGnM&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h8MC4qJxGnM&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

R-

Hej, nu har jag kommit hem, jag varit en ganska jobbig dag, hatar när de regnar! så jag och lisa åkte till hornstull och gick runt lite, åkte fel och tog bilden. Och tillslut så träffade vi pontus, och så satt vi i en trappa ett tag och bara pratade.
Men nu så kommer jag ladda upp lite bilder, från idag och imorn.

alla bilder går inte att få raka... aja ska äta nu . puuuuuuss

jessica-sleep

Hejhej.
Jag gick och la mig för en stund sedan & nu vaknade jag.
Jag har lite ont i magen nu faktiskt.
Jag ska värma lussebullar och dricka mjölk till,kanske äta lite pepparkakor också vi får se.
Aja nu ska jag lyssna på musik & kanske ringa runt litePUSSPUSS

jessica-december

heej.
Nu är det snart jul,jag tycker det är så otroligt myssigt med julen,det är en känslig tid på året tycker jag.
Nu sitter jag hemma med hotpants,gammalt linne och en koffta alltså jag är ''sjuk'' idag så jag stannde hemma.
Jag e faktiskt lite besviken över att jag inte fick träffa en författare som skulle komma till klassen idag men jag slipper dela ut tidningar efter skolan.
Om nån undrar så är det bättre mellan mig och mikael nu elafall...
Pappa kommer nog bli sur för att jag e hemma men han kan inte bevisa att jag inte är sjuk,eller hur?
Jag drömde en mardröm inatt eller den var så otroligt sorlig,den handlade om typ otrohet osv så jag typ grät när jag vaknade.haha.
Igår så mådda ja lite sisådär så jag och Åsa gick till kuratorn och vilade i vilorummet,det var jätte roligt/myssigt.Vi drack julmust och åt brownie och kolakaka.Vi snackade lite osv.När åsa skulle smaka av min brownie så sa jag ta det försiktigt(vi var på flumm humör) sän började vi skratta jätte mycket.haha.Det var jätte kul där nere elafall men jag hatar när kuratorn ska börja prata med en och kolla på en som om hon tycker synd om en,hon snackar licom bebisspråk med en.Igår så hade jag kör uppträdand också,jag kom försent som vanligt.
Åsa följde med också,jag sjöng alltid solo för ja drog mig ur,det var några föräldrar där men mina fick såklart inte komma.
Där så åt jag pannkakor och på tunnelbanan påväg hem så började några blattar/invandrare/utläningar flirta med mig och Åsa haha.
Nu sitter jag och lyssnar på julmusik tänkte kanske ta en varm dusch sän kolla på nån film eller sova lite,ska nog ta en alvedon när papi kommer hem.
PussPuss,ärlighet varar längst.

R-

hej hopp gummi snopp. Nu är jag hemma hos lisa, vi har precis kommit hem från nacka forum. Jag köpte en tröja på hm, och lisa köpte en kofta på gina. Den va kätte fin! Idag efter skolan träffade jag emilia som va väldigt längesen, vi pratade ut om ilvet och självklart skulle vi köpa chips och godis. Så vi satt utanför prisextra vid ett bord. Sen gick vi till frudhemsplan och tog bussen hem, fast jag åkte till lisa då och sen skjussade hennes föräldrar oss till nacka.
Men nu ska vi ha lite kul, hihi. lägger in bilder från idag när jag kommer hem.
/ R

RSS 2.0