Jessica-

  tog från www.promised.blogg.se
 haha jag tror jag inte följer några av dom här tipsen jag är nog sämsta tjejen för killar isåfall haha.


1. Prata inte om känslor - innan han gör det.
Skit i "man ska berätta vad man känner" tipsen kamratposten ger dig. Du kommer inte få någon kille då. När du visar känslor och berättar hur du känner så kommer killen att utnyttja det. Han får alltså bollen på sin planhalva. Och då kommer han leka med bollen, för att han vet vart han har dig. Du blir alltså den som är underlägsen, och det ska vara tvärtom.

2. Släpp inte loss första gången ni ses
Väldigt logiskt.

3. Var svårfångad
Han ska fan inte veta vart han har dig. Svara inte efter det har gått en signal på din ringsignal. Låt det dröja lite innan du svarar på ett sms. Ibland kan du helt enkelt skita i att svara. Du ska verka ointresserad, jakten för en kille är det roligaste.

4. Visa att du har ett liv
Tacka nej till att ses då och då. Du ska visa att du har ett eget liv, då blir du intressantare.

5. Erkänn inte att du varit otrogen
Även fast du tycker det är hur coolt som helst, som jag vet att vissa tycker att det är. Säg det inte. Killen kommer inte falla pladask. Snarare bli rädd för att bli sårad. Vilket senare övergår till avunsjuka. Killen kommer inte lita på dig, så det är helt onödigt att ens nämna det. Om du måste, förfina storyn!

6. Prata aldrig om dina komplex
Killar tycker inte om att höra vad du vill ändra på. Killar gillar självsäkra tjejer som trivs med sig själva. Om du nu tycker du är tjock - säg det inte! Om du nu tycker att du har fula fötter - säg det inte! Killen kanske inte ens har lagt märke till det du tänker på. Du lägger inte märke på hans fötter. Så varför skulle han lägga märke till dina?

7. Va spontan
Det här tipset gillar jag. Och det gillar killar också. Kom med nya ideer, lekar, överaskningar.

8. Lägg undan mobilen när du druckit
Alla har gjort misstaget att ringt eller smsat en kille när man druckit. det känns mer okej att ringa på fyllan och berätta saker man annars aldrig skulle säga. För att sedan ha något att skylla på dagen efter. På ett enda samtal kan en hel relation förstöras. Så lägg undan mobilen! Om du vet att du inte kan hålla dig. Radera killens nummer och skriv killens nummer på en lapp i ditt rum. Sen dagen efter kan du lägga till nummret igen. Ingen skada skedd, perfekt va?

9. Håll dig alltid fräsch
Även hur bekväm du än känner dig med killen. Håll dig snygg och fräsch!

10. Erkänn aldrig att du är dålig i skolan
"Men killar tänder på osmarta och blåsta tjejer", verkligen inte! Det är hur avtändande som helst. Killar vill ha smarta tjejer som har en ljus framtid. Inte sånna som skolkar och får IG på varje prov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0